2777
2789
عنوان

نشونه های خرگوش حامله چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 58 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا کوچیکن . دوماهه هستن .  ولی اون قبلی کلا در حال زمین کتدن و جمع کردن شاخ و برگ بود.

ما شاخو برگ نداریم تو حیاط ولی صبح زمینو کنده بود به ریشه گیاها رسیده بود😂

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

خرگوش از سگ و گربه تووخونه بهتره .

فقط به خاطر بچه ها گرفتم .

اگه حیاط یا باغچه باشه نگهداریش راحتره .

ولی تو خونه سخت هست .

خصوصا اینکه مدام درحال خوردن و جویدن هستن . 😐

اگه تو خونه دست بچه ها هم باشن خیلی کثیف کاری می کنن( پی پی و دستشویی) 

واقعا عاصی شدم . 

نمی زارن هم تو باعچه باشن . 

کل بچه های محل رو دور خودشون جمع کردن به خاطر خرگوش .

گربه هاهم هر روز دلشون اب میشه .😐

چند روز پیش یه مهمون بود با سگش امده بود 😡 داشت خودطو واسه خوردن این دوتا گوگولی خفه می کرد یه جنگ جهانی وسط حیاط به راه افتاد😅  خرگوشا بدو ،سگ بدو ،بچه ها بدو ،باباشون بدو 😅

تغییر تو ظاهر یا رفتار دارن؟

اون قبلی کهوگرفته بودیم حامله بود .

یکی دو روز دستمون بود . منم زیهد دقت نکردم . فقط کندن زمینش جالب بود.

صاحب قبلیش اونقدر زنگ زد و گریه و گریه و گریه کرد که دلم براش تنگ شده . اخر بردیم دو دستی تقدیمش کردیم .!!!

مدام زنگ می زد که عکی بفرستید ،فیلم بفرستید و اونقدر گریه می کرد واقعا شاکی شدیم و بردیم پس دادیم .

خرگوش از سگ و گربه تووخونه بهتره . فقط به خاطر بچه ها گرفتم . اگه حیاط یا باغچه باشه نگهداریش راحت ...

وای😂😂😂😂😂

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
بالاخره تو فطرتشون هست .  مال ما می رن زیر بوته های درخت انگور اونجا اصلا نمیشه دست برد از بس ...

گفتم شاید بخاطر حاملگی باشه

خرگوش داشتم قبلا ازین کارا نمیکرد البته نر بود

اون قبلی کهوگرفته بودیم حامله بود . یکی دو روز دستمون بود . منم زیهد دقت نکردم . فقط کندن زمینش ...

پس چرا داده بودش به شما اصلا

تغییر تو ظاهر یا رفتار دارن؟

عزیزم یه سوال بپرسم 

شما داخل تاپیک اعصاب و روان گفتید که 

بیماران اونجا مثل تمام آدمایی هستن که از کنار ما تو خیابون رد میشن 

آخه بیمارانی که اونجا بستری هستن مشکل روحی روانی یا افسردگی شدید دارن و نمیتونن تو اون دوره مثل آدمایی که تو خیابون هستن به راحتی تفریح کنن بگن بخندن خرید کنن 

یعنی منظورتون درواقع این بود که از لحاظ قیافه دقیقا مثل آدمایی هستن که میبینیم و هیچ فرقی با آدمای عادی ندارن؟

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
عزیزم یه سوال بپرسم  شما داخل تاپیک اعصاب و روان گفتید که  بیماران اونجا مثل تمام آدمایی ...

ببین مثلا یکی که هم اتاقی من بود یه خانم بود که اگه میدیدیش مثلا می‌گفتی اومده بخاطر معده درد بستری شده ولی چون شوهرش جلو چشاش خودشو سوزونده بود دچار تشنج و ترومای شدید شده بود

ینی اصلا اون علائم رفتاری و ظاهری که بقیه از بیمار روان تو ذهنشون دارن مث خشم شدید خودزنی یا دگر زنی یا گریه و ناراحتی شدیدو نمیشد دید توش

ولی برا ect اومده بود

ببین مثلا یکی که هم اتاقی من بود یه خانم بود که اگه میدیدیش مثلا می‌گفتی اومده بخاطر معده درد بستری ...

اوکیه ممنون از پاسخت عزیزم ❤️ درسته همیشه به اون صورت جلوه نمی‌ده گاهی بیمار خیلیم آرومه 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
ببین مثلا یکی که هم اتاقی من بود یه خانم بود که اگه میدیدیش مثلا می‌گفتی اومده بخاطر معده درد بستری ...

الان خودتون بهترین داروهاتون قطع کردید جسارتا یا فعلا مصرف می کنین

الان خودتون بهترین داروهاتون قطع کردید جسارتا یا فعلا مصرف می کنین

بهترم

مصرف میکنم