سلام خانومای گل من تازع ۱۸ سالم شده تا کلاس هفتم خوندم بعدش ترک تحصیل کردم بخاطر ازدواج الان خیلی شدید علاقه دارم میخام دوباره ادامه تحصیل بدم ترو خدا یکی یه توضیح بدع شیراز هستم باید چیکار کنم روزی نیست غصه نخورم نمیدونم باید کجا برم ممنون میشم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم اگر برای زبان خواستی کمکمت کنم من معلم زبانم درخدمتم هزینه رو هم قسطی میگیرم یه جوری آموزش میدم تا دوازدهم کامل یاد بگیری
تضمینی
هزینه بعد از رضایت و قسطیه
اگر خواستی تاپیکام هست😘🙏💕
من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...
من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...
خیلی خوبه انشالله که موفق باشی و دانشگاه رفتنتمدرسه بزرگسالان باید بری
ممنون ایشلاه همه خانومای سر زمینم چیزی توی دلشون نمونه من که دلم خونه ارزو داشتم حداقل خانواده ناتوانن من موفق بشم برام دعا کن هیچ پناهی ندارم از بی پناهی میترسم پناهم فقط خداست
ممنون ایشلاه همه خانومای سر زمینم چیزی توی دلشون نمونه من که دلم خونه ارزو داشتم حداقل خانواده ناتوا ...
عزیز دلم هنوز سنی نداری حتما موفق میشی
انشالله خدا برات درهای گشایش و راحتی رو باز کنه و ب هرچی لایقشی برسی