2777
2789
عنوان

کار گند یکی از آشنا ها در اومد

579 بازدید | 24 پست

یه آشنا یی داشتیم پسرش طلاق گرفت بعد دوسال عقد و هی می گفت عروسم خراب بود ببخشید  جج ن د ه بود این چیزا با اینکه اونجوری نبود. حالا الان فهمیدیم دخترش طلاق گرفت چون شوهرش تو خونه با یکی دیگه گرفته اش.  وقتی هی به کسی تهمت بزنی همون بلا سرت میاد . 

این آشنا مونم خیلی ادعای خدا پیغمبرم داشت دخترشم می دیدی فکر میکردی از این پاک تر تو دنیا نیس 

خدا حواسش به همه چی هست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارما میچرخه می‌چرخه یه جا یقتو میگیره

خوبه هر کی زنش طلاق میگیره ننش میگه عروسم خیلی ببخشید ج ن *د ه *بود 😏

یه پسرخاله دارم عیاشه یه بچه هم داره شوهر خالم به عروسش گفت مهریتو خودم میدم چون حقته چون چند سال با پسرم زندگی کردی براش بچه آوردی عین خدمتکار کار کردی تو خونش پس مهریه حلال تر از شیر مادرته

مهریشو داد گفت برو دنبال زندگیت با یکی ازدواج کن بچشو هم داد بهش

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

عیبا همو پنهان کنیم تاخداعیب هامونو پنهان کنه اگه خداروتوزندگی واسه هرحرف وکاری درنظر بگیریم زندگیا ...

شما که آشنا یی ما رو نمی شناسی. 

من فقط این جا گفتم 

کارما میچرخه می‌چرخه یه جا یقتو میگیره خوبه هر کی زنش طلاق میگیره ننش میگه عروسم خیلی ببخشید ج ن *د ...

ای کاش همه مثل شوهرخالت بادرک و با انصاف بودن

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
کارما میچرخه می‌چرخه یه جا یقتو میگیره خوبه هر کی زنش طلاق میگیره ننش میگه عروسم خیلی ببخشید ج ن *د ...

دقیقا پسر همینم همه میدونستن مقصره ولی بازم میگفت عروسم بد بود و سر طلاق و مهریه هم خیلی اذیتش کرد