2777
2789
عنوان

کوچیک کردن دماغ گوشتی! 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 91 پست
ببین برای تو هم که نمیخوای استخونش تغییر کنه مثل من ک نمیخوام عمل کنم شکلش کلا عوض شه لیفت خوبه اگه ...

آره دارم چکش می‌کنم 

ممنون از راهنماییت 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اها فکر کردم از اون دسته ای که نسبت به امضام گارد دارن اخه همین امروز داشتم به رد سوراخ هایی که ...

از امضات یه اسکرین گرفتم شاید بعدا به دردم خورد😅

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دارم چکش می‌کنم  ممنون از راهنماییت

فقط این لیفت رو دکتر هست با سیصد هم انجام میده میگن اون احتمال عفونته 

و حتما بی حسی دندان پزشکی باید بزنن وگرنه دردش از عمل بیشتره😅

یک عدد چپی 

نه اونارو ژل ژدم و بوتاکس 😅 خواهشششش

گفتم شاید سراغ داسته باشی

خخخخخ

برد فیلر صورت دنبالم 

مشهد احیانا کسی و نمیشناسین؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
فقط این لیفت رو دکتر هست با سیصد هم انجام میده میگن اون احتمال عفونته  و حتما بی حسی دندان پزش ...

دوست ندارم حالت نچرال چهرمو بهم بزنم با حالت نچرالش هم یکم مشکل دارم 😂🚶‍♀️

اها فکر کردم از اون دسته ای که نسبت به امضام گارد دارن اخه همین امروز داشتم به رد سوراخ هایی که ...

عزیزم ببخشید پرسیکا که واسه دندون گفتین چی هست؟ خمیر دندون یا قرص؟

سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
عزیزم ببخشید پرسیکا که واسه دندون گفتین چی هست؟ خمیر دندون یا قرص؟

دهانشویه روش نوشته من ده قطره میریزم تو اب شب بعد مسواک اینو استفاده میکنم تا چند ساعت بمونه و اثر بزاره

یک عدد چپی 

والا ...حالا من خونده بودن با زنجبیل و...یه خمیر درست میکنن میزنن و چربی دماغ آب میشه

تاثیر هم دارح؟

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
عزیزم اصفهان رک وروراست دکترخوب نداره من تهران مرکز لیان انجان دادم پیش دکترشهنوازی عالیه دکترش ولی ...

مرسی از راهنماییتون🌷🌷

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
ببین برای تو هم که نمیخوای استخونش تغییر کنه مثل من ک نمیخوام عمل کنم شکلش کلا عوض شه لیفت خوبه اگه ...

سلام درخواست دوستیم منتظر تاییدته 

کجایی

کوشی  

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما