اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین برای تو هم که نمیخوای استخونش تغییر کنه مثل من ک نمیخوام عمل کنم شکلش کلا عوض شه لیفت خوبه اگه ...
آره دارم چکش میکنم
ممنون از راهنماییت
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اها فکر کردم از اون دسته ای که نسبت به امضام گارد دارن اخه همین امروز داشتم به رد سوراخ هایی که ...
از امضات یه اسکرین گرفتم شاید بعدا به دردم خورد😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
فقط این لیفت رو دکتر هست با سیصد هم انجام میده میگن اون احتمال عفونته و حتما بی حسی دندان پزش ...
دوست ندارم حالت نچرال چهرمو بهم بزنم با حالت نچرالش هم یکم مشکل دارم 😂🚶♀️
ببین برای تو هم که نمیخوای استخونش تغییر کنه مثل من ک نمیخوام عمل کنم شکلش کلا عوض شه لیفت خوبه اگه ...
سلام درخواست دوستیم منتظر تاییدته
کجایی
کوشی
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما