2777
2789
عنوان

کوچیک کردن دماغ گوشتی! 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 91 پست
کبودی و اینا نداشت ولی خب بخیه بود دیگه من بد درد نیستم هفته اولم مسکن خوردم اصلن سخت نبود کم کم جذب ...

ممنون از راهنماییت 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بمنم بگو تو رو خدا

بیا دوستان گفتن بخون 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای آره حسشم بده ولی خب بیهوش بشی هم باز طول می‌کشه تا به هوش بیای ولی بهتر از اینه حسش کنی در کل ...

اره من که حس بدی داشتم بعدم توی اون مرکز منشیاش فقط زبون میریختن آخرشم یه تومن اضافه کشید تا اومد بهم برگردونه ۱۵ روز طول کشید

بمنم بگو

دوستان گفتن ادامه تایپیک رو بخون 

به استخوان دست نمیزنن مطمن باش کاش کسی که حرف میزد یکم اطلاعات داشت

ممنون از راهنماییت بازم بیشتر راجبش تحقیق میکنم خودم 

اونا زمان‌برن و اگه تاثیری هم داشته باشن کم کم تاثیر میذاره  بعدشم آدم هرچیزی رو نباید بزنه به ...

اتفاقا میگن چیزای قلبایی بده

بهرحال شما راهکار خونگی واسه بینی کوشتی خواستی منم تجربه خودمو نوشتم

یک عدد چپی 

زنجفیل خمیردندون سرکه بزن به بینین 

این راهو امتحان کردین حواب میده؟

چ مقدار از هر کدون ترکیب کنم؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
اتفاقا میگن چیزای قلبایی بده بهرحال شما راهکار خونگی واسه بینی کوشتی خواستی منم تجربه خودمو نوشتم

هیچ جا ننوشتم خونگی 

میدونم به هرحال گفتم این راهکارتون به درد من نمیخوره 

واقعا هم به درد هر کسی نمیخوره حتی ممکنه بعضی‌ها به این مواد حساسیت هم داشته باشن بازم شاید امتحانش کردم و شد 

به هرحال ممنون از راهنماییت 

اصلا دلم نمیخواد عمل کنم آخه دماغم هیچ مشکل غیر قابل تحملی نداره فقط یکم تپله و پره‌هاش یه کوچولو گش ...

راه مطمئنی نیست عوارض زیاد دارن،عوارض شون رو بخون بعد تصمیم بگیر،اگه اینقدر حساسی کلا به دماغت فکر نکن تا ذهنت درگیر نشه

هیچ  جا ننوشتم خونگی  میدونم به هرحال گفتم این راهکارتون به درد من نمیخوره  واقعا ...

بله بعدا خوندم پلکسر خودم انجام دادم زاضی نبودم حالا شما هی میخوای بگی راهکار من بدردنخوره ..

یک عدد چپی 

اره باید ماسک طور شه دیگه سرکه زیاد نریز

واقعا کوجیک شد ببنیت؟

چن درصد خمیر دندون چن درصد زنجبیل؟

بعد چن دقیقه بمونه؟

هر روز بزنم؟

تا چ مدت؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
راه مطمئنی نیست عوارض زیاد دارن،عوارض شون رو بخون بعد تصمیم بگیر،اگه اینقدر حساسی کلا به دماغت فکر ن ...

نه منظورم از راه مطمئن این بود که مطمئنا کوچیک بشه 

آره دیگه تحقیق می‌کنم اگه عوارضش بد بود بیخیالش می‌شم

واقعا کوجیک شد ببنیت؟ چن درصد خمیر دندون چن درصد زنجبیل؟ بعد چن دقیقه بمونه؟ هر روز بزنم؟ تا چ م ...

من چون پولیپم داره دوباره بینیم باد میکنه دستور خاصی نداره اولش چند روز پشت سر هم بزن ایشالا تاثیرش میبینی موقع شستن مواظب باش تو چشمت نره 

یک عدد چپی