2777
2789
عنوان

وابستگی به گوشی

208 بازدید | 19 پست

پسرم خیلی وابستس به گوشی وتلوزیون چیکار کنم؟یه مدت ساعت مشخص کرده بودم بعد گفتم آزادی هرچقد دوس داری ببین فک کردم محدودش میکنم عصبی واسترس میگیره

چیزی براش درست کن که از گوشی سرگرم کننده تر باشه. دیگه وقتی دوست و سرگرمی نداره و کسیم باهاش بازی نمی کنه مجبوره به جای زندگی واقعی زندگی مجازی داشته باشه

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توآپارتمانیم چی درس کنم

خیلی کارا میشه کرد. نقاشی، حیوونای کوچیک، مراقب از گلدون، بازیای فکری، بازی با اسباب بازی، داستان خوندن. می تونی ببریش مهد یا کلاس ورزشی چیزی اونجا دوست پیدا کنه. پارک و جاهای دیگه ای هم می تونین برین برای بعضی فعالیتا

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
اخه وقتیم کسی هس بازی نمیکنه با اونا میاد سمت گوشی

شاید از دوست شدن میترسه. حس می کنه تو کارای دیگه استعداد نداره. نمیگم به زور از دستش بگیر ولی اینجوری پیش بره تبدیل به یه بزرگسال بیکاره با یه زندگی غیر واقعی میشه

دقیقا انگار اعتماد به نفس نداره چیکارش کنم

مشکل جسمیی داره؟ بیش فعال یا اوتیسیکه؟ 

ازکجا بفهمم

بیش فعال ها حواس پرت و شلوغن. اوتیست ها نمی تونن ابراز احساسات کنن. حرف زدن رو دیر یاد میگیرن یا نمی تونن عواطف بقیه رو از چهره بفهمن