2777
2789
عنوان

وابستگی به گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازبس کارتون گوشی گرفته دستش انگار استرس داره

خب اول اینکه تو خونه بهش آزادی بده. بذار به وسایلی که می تونی جایگزین کنی دست بزنه و جابجا شون کنه. تو مسائل ازش نظر بپرس و اونم تو فعالیتا شرکت بده. مثلا اگه داری آشپزی می کنی به اونم بگو بیاد کمک کنه یا راجع به اینکه چه چیزی به غذا اضافه کنی نظر بده. در مورد درسا و فعالیتا تشویقش کن و اگه تو چیزی گند زد زیاد بزرگش نکن. اگه در مورد احساساتش حرف زد حرفاشو تبدیل به ابزاری نکن که بعدا باهاش دعواش کنی. اگه با بچه های دیگه مقایسه اش کردی نتیجه گیریت بازنده بودن اون نباشه. 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
به نظرتون مثه اولا محدودش کنم فقط یساعت بازی کنه؟

به نظرم نه. این مثل اینه که آدم افسرده رو مجبور کنی لبخند بزنه. واقعیت اینه که هنوز افسرده است

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و هوش مصنوعی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.