2777
2789

دوست دارم بفهمم اگه واقعا من نباشم چیکار میکنه بدونم ولی تاحالا به طور جدی جدا نشدیم که بعدش برگردیم اصلا نمیدونم اگه جدا بشیم چی میشه

چیکارکنم؟ سرد برخورد کنم یا چی؟

اگه ازدواج کردید و شما عیچ خطایی نکردید بله دوست داره

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کلی کار برا خوشحالیت کنه رفتار قشنگ اهمیت بده اره دوستت داره

چالش داریم الان دقت کردم اصلا مثل یکسال دوسال قبل نیستیم خسته ایم

البته یه مدت محبت نداشت همش عصبی بود الان هم مریض هست دوماه ولی محبت میکنه

چالش هامون بیشتر اون به مشکلی داره توی کارش دادگاهی شده

و منم مادرم مونده جایی نداره بره میخواد طلاق بگیره

این چیزا رومون اثر گذاشت

همه به چالش میخورن تو زندگی دلیل نمیشه دوستت نداشته باشه

بهش میگم اگه میخوای اعصابمون آروم بشه بیا یه چاره برای مامانم پیدا کنیم اگه مشکلش حل کنیم حدودا یکی دو میلیارد هم مهریه از پدرم میگیریم خرید خونمون هم جور میشه با مامانم میشینیم ولی بخاطر خواهر برادر معلولم سخته گرفتن حضانتشون مامانم مونده

و بابام کتکش میزنه اعصابمون داغون میشه

اگه ازدواج کردید و شما عیچ خطایی نکردید بله دوست داره

نه خطایی نداریم هیچکدوم ولی بیشتر مامانم الان مشکلات سختی داره پدرم همش بیرونش میکنه میزنتش تهدیدش میکنه میگم بیا بهش کمک کنیم اعصابمون آروم بشه

نه خطایی نداریم هیچکدوم ولی بیشتر مامانم الان مشکلات سختی داره پدرم همش بیرونش میکنه میزنتش تهدیدش م ...

خوب خداروشکر .

خوب کمک کنید چه مشکلی داره

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها .

خب حق دارید بگذره درست میشه

میدونی چون پدرم مادرمو بیرون میکنه میزنتش بهش توهین میکنه بهش غذا نمیده و تهدیدش میکنه لباس نداره اعصابم خراب شده

قراره حالا یه راه حل برای مامانم پیدا کنه میگه صبرکن

آخه میدونم میتونه اگه بخواد

بهش میگم اگه میخوای اعصابمون آروم بشه بیا یه چاره برای مامانم پیدا کنیم اگه مشکلش حل کنیم حدودا یکی ...

خب چرا میخواید حضانت اون بچه ها رو بگیرید بذار مامانت راحت باشه پدرت بره پرستار بگیره براشون

اشتباهم هست بذار مادرت جدا بشینه چرا میخواید برید با هم زندگی کنید

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

خب چرا میخواید حضانت اون بچه ها رو بگیرید بذار مامانت راحت باشه پدرت بره پرستار بگیره براشوناشتباهم ...

پدرم پرستار نمیگیره میکشتشون همه میدونن یه بار خواست بیاد همسایه التماسش کرد بمونه