2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت نمیکنن 

سرزده نمیان 

حرف درار نیستن

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

از نظر مالی واسمون خونه و ماشین گرفتن

پدر همسرم آدم خیلی خوبی هست

دعوتشون کنم به همه خونه دقت میکنه اگه یچیزی خراب باشه یا رنگ خونه مشکلی داشته باشه فرداش بی‌خبر با ابزار میاد که درستشون کنه

هرجا هم به کمک احتیاج داشته باشیم همیشه اولین نفر خودش رو میرسونه ولی متقابلا هیچ انتظاری از همسرم نداره حتی میگه اگه وقت نداری نیا اینجا همین که شاد باشین کافیه. خیلی مهربونه

اهل دخالت نیستن.تیکه نمیندازن.انتظار ندارن همش زنگ بزنیم یا اونجا باشیم.هروقت ببینن کلی تحویل میگیرن.پدرشوهرم خونه داده بمون.ادمای خوبین.البته منم عروس خوبیم.احترام‌میزارم.قدرشناسم.از هر حرف کوچیکی یه داستان نمیسازم.حرف نمیبرم بیارم.پیش شوهرم بدشونو نمیگم.ناراحتم بشم همینجوری رد میکنم.میگم فرشته که نیستن ادما همه خوبی و بدی رو باهم دادن.چیزی هم گفتن فدا سرشون