ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کدومش بهتر بود عزیزم؟ کلاژینو صورتی من میترسم جوش بزنم
صورتی هم برا مو و ناخن خوبه هم پوست ولی آبی ها فقط برا پوسته البته برا مو هم خوبه ولی نه در حد صورتی شما اگه مشکل مالی ندارین صورتی رو بخرین ولی اگه پولش براتون مهمه آبی ها خودشون هم عالی هستن من دو تا خریده بودم یکی آبی یکی صورتی یک در میان استفاده کردم ازشون جوش هم نمیده به صورت برعکس پوست من یکمی هم صافتر شده
قیمت کوکونات الان چنده؟ منم میخواستم بخرم گفتن زیاد تاثیر نداره نخریدم اگه شما راضی هستین منم یه دور مصرف کنم ازش چون کلاژن ها رو باید دوره ای مصرف کرد هر سه ماه یه مدل اینجوری شنیدم
چه خوووب والا انقد گرونه من میترسم بخرم بهم نسازه اون موقع میسوزم😁 من بین کوکونات و ک ...
خوب بستگی داره شما برا چی بخوای مصرف بکنین و یکی هم اینکه از جای معتبر خرید کنین چون یه جا خوندم نوشته بود تقلبی هاشم تو بازار هست که اکثرا تو خرید اینترنتی میدن دست مردم من خودم پوستم خیلی شل شده بود خطوط ریز زیادی رو صورتم داشتم حتی زیرچشام انگار گود افتادع بود الان دو ماهه مصرف میکنم کلی خوب شده پوستم کاملا جمع شده کلا من ازش راضی بودم ولی کوکونات رو مصرف نکردم کوکونات اصلش رو پیدا کنی خوبه اونم الان نگاه کردم تو گوگل نزدیک دو ملیون هست ۱۸۰ تاش خیلی گرونه
منم صورتم لاغر شده میگفتن روی پر شدنش هم تاثیر داره نمیدونم درسته یا نه؟ اما میخام پوستم جون بگیره ک ...
نه برای پر شدن پوست نیست منم شنیدم که صورت رو پر میکنه ولی برا صورت من اصلا در این مورد فرقی نکرده فقط پوست یکم شفاف تر میشه شما اگه پوستتون افتادگی یا چروک نداره به نظر من اینهمه هزینه نکنین برای شفاف شدن پوست قرص هیالوریک اسید شنیدم خوبه هزینه ش هم کمتره تحقیق کنین اگه براتون مفید بود اونو بخرین