ایشالا این خانمی که کوکونات خوردن بیان بگن ببینیم چجوری بوده
من کوکونات رو هم شنیدم خوبه ولی یه خانومی گفتن براشون تاثیر نداشته برا همین منصرف شدم از خریدش ولی الان که خودم مصرف کردم میبینم بستگی به مشکلات پوستی هر شخصی داره اکثرا این نوع داروها برای سفت شدن پوست و درمان افتادگی و از بین بردن چروک مفیده فکر نکنم برای پر شدن صورت جواب بدن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من الان یادم افتاد خواهر منم یه مدت صورتش لاغر بودبرا پر شدن صورتش از پودر جوانه ی گندم استفادع کرد دقیق نمیدونم از کجا و چطور خریده بود ولی اونا هم مثل کلاژینو شاسه داشتن هرکدوم برا یه روز بود واقعا هم براش مفید بود صورتش پرتر شد
من کوکونات رو هم شنیدم خوبه ولی یه خانومی گفتن براشون تاثیر نداشته برا همین منصرف شدم از خریدش ولی ا ...
اره دقیقا خیلیا میگن هیچ تاثیری نداشته
قرص هیرتامین رو میشناسی ؟ یه زمانی انقد تعریفشو میکردن که معجزه میکنه.. الان یه قرص جدید اومده اسمش فیتو.. میگن اصلا هیرتامین خوب نیست فقط فیتو 😁😁 من میترسم گول تبلیغشونو بخوریم
اره دقیقا خیلیا میگن هیچ تاثیری نداشته قرص هیرتامین رو میشناسی ؟ یه زمانی انقد تعریفشو میکردن ...
نه عزیزم من اسمشو نشنیدم آدم تا خودش استفاده نمیکنه نمیتونه بفهمه کدوم راسته کدوم دروغ من خودم کلاژن گلد هم استفاده کردم اصلا تاثیر چندانی نداشت برام در صورتی که همه تعریفشو میکردن خیلی جاها میبینی برا تبلیغ تعریف میکنن