2777
2789

من ی گل پسر از قبل داشتم الان ۴ سالس از دو هفتگی پیشمون بوده کلا خونگی شدههه 

باهامو خو گرفت از همون اول 

خیلیمممم شیطونه خیلییی

حالا دیروز ی گل دختر خریدم ۶_۷ماهس

اوردمش میبرمش تو اتاق که همو نبینن دخترم میشینه ی گوشه تکون نمیخورهه 

نه دونه نه آب حتی پی پی ام نمیکنه🙄

میارمش تو هال که پسرمو میبینه سرحال میشهههه

اشکال نداره؟؟اخه میگن نباید سریع همو ببینن🙁

چیکار کنم؟؟

بعد پسرم تاحالا تنها بوده اصلا نگاهم نمیکنههه به جدیدهه🤣محل نمیدهه

ولی دخترم تو پرنده فروشی که بوده اطرافش شلوغ بوده همش جلب توجه میکنهه و پسرم محل نمیدههه🤣🤣

خوب میشنن؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچها دخترمو چجوری دستیی کنم ؟؟اصلا نمیاد رو دستممممم میترسه ازموون

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تودوتاقفس جدا ولی پیش هم بزارتاعادت کنن

اره قفسشون جداس

ولی پسرم حتی نگاهشم نمیکنه🫠

اون جدیده رو چجوری دستی کنم؟خیلی میترسههه

چند روزه خریدیش؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

فک نکنم‌اونا جفت بخورن عزیزم من تجربه مشابه داشتم عروس هلندی نر داشتم از ۵ماهگی خود ارضایی میکرد یک سالش ک شد واسش ماده اوردم ولی بلد چند ماه مادرو پس دادم چون اصلا خیالشون نبود.عروس هلندیمم تا موقع مرگش همونطوری خود ارضایی میکرد😐😑

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

والا راست میگم😐😂حتی به پرنده فروش گفتم ک قضیه اینجوریه و جفت نمیخوره طوطیم گفت تلاش نکن اون چون از جوجگی دستی بوده و تنها بزرگ شده و خود ارضاییم میکرده عمرا جفت نمیخوره مگه اینکه عکسش ثابت بشه😑

چند روزه خریدیش؟

دیروز

واسا عادت کنه از 1 هفته تا 1 ماه یا بیشتر طول میکشه.  من گل پسرمو با سرلاک بزرگ کردم از اول به ...

از منم همینجورر اصلا پر نداشت مامان باباش زده بودنش زخمی و مریض اومد پیشمون دوهفته بودد داداشم سرلاک داد بهش تا بزرگ شد و دون خور شد🥹🥹❤️❤️

الان که به محیطش عادت نکرده کم کم که آشنا شدو ترسش ریخت میتونی دستیش کنی

انشالله

فک نکنم‌اونا جفت بخورن عزیزم من تجربه مشابه داشتم عروس هلندی نر داشتم از ۵ماهگی خود ارضایی میکرد یک ...

اره منم دیدم چندمورد خیلییی میترسم نشههه🥲

از شما چقدر عمر کرد؟

والا راست میگم😐😂حتی به پرنده فروش گفتم ک قضیه اینجوریه و جفت نمیخوره طوطیم گفت تلاش نکن اون چون از ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ماده خیلییی اشتیاق نشون میدههه خیلی

ولی پسرم پشتشو میکنه بهش میاد پیش من🫤🤣🤣🤣