2777
2789
عنوان

عروووووووووووس هلندییی 🥹کمک کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا راست میگم😐😂حتی به پرنده فروش گفتم ک قضیه اینجوریه و جفت نمیخوره طوطیم گفت تلاش نکن اون چون از ...

ببخشید خودارضاییش همینه که دمشو هی تکون میده رو چیزی؟

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
دوسش نداره 😆 خب کم کم باهم خوب میشن 

خداکنههههه

من زیاد مسافرت دو سه روزه میرم هردفعه باید پسرمو میدادم دست همسایه ها خیلی مزاحم بقیه میشد 

جفتم نشن دوتا باشن میشه تنها گذاشت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اوممم بعد چطوری پرنده خود از........ضایی میکنه؟😐🔪

واسه من دمشو هی تکون میده یه آب خیلی ریز هم ازش میاد 😶😑

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ماده خیلییی اشتیاق نشون میدههه خیلی ولی پسرم پشتشو میکنه بهش میاد پیش من🫤🤣🤣🤣

آره پسرت اصلا تو باغ نیستش دیگه چون از اول تنها بوده چشمو گوشش بستس😂با مشاور صحبت کن بهت میگه چیکار کنی شایدم بشه ولی کار سختیه

آدم عمر داشته باشه همه چیزی میبینه😂

😂😂😂😂آره والا.تازه قبل اون دوتا کوتوله برزیلی ازین فیشرا داشتم از سرلاکی دستم بودن باهم بزرگ شدن بعد یه مدت ک به بلوغ رسیدن یه سره رو هم سوار بودن نوبتی .تخمم میذاشتن منم کلی خوشحال بودم ک چه راحت جفت شدن اینا منتظر جوجه هاشون بودم آخی😍😂بعد خواهرم خیلی دقتش زیاده بمن گفت طوطیات چرا جفتشون تخم میزارن؟😳من اول باور نکردم تا با چشم خودم دیدم.تازه جفتشونم از یک مادر پدر بودن.خواهران هم جنس باز😂آبرو برامون نزاشته بودن جلو مهمونامون😑😐😶😂