2777
2789
عنوان

عروووووووووووس هلندییی 🥹کمک کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 47 پست
فک نکنم‌اونا جفت بخورن عزیزم من تجربه مشابه داشتم عروس هلندی نر داشتم از ۵ماهگی خود ارضایی میکرد یک ...

ببخشید چطورخود ارضایی میکرداخه منم عروس دارم🤦‍♀️

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوممم بعد چطوری پرنده خود از........ضایی میکنه؟😐🔪

وای نگو😑😐😂آبرو واسم نذاشته بود.اون خود ارضایی میکرد شوهرم منو دعوا میکرد میگف آبرومونو همه جا برده تقصیر توعه خوب تربیتش نکردی اتقدم مست بود کثافت روزی چند بار اینکارو میکرد😑😐دمشو رو دستم میمالید تکون تکون میداد اونقد اینکارو میکرد ک دستم خیس میشد تازه بعدشم با خوشحالی میزد زیر آواز🙂😂

ببخشید چطورخود ارضایی میکرداخه منم عروس دارم🤦‍♀️

دمشو میذاشت رو قسمت نرم دستم ناخناشو بند میکرد به دستم و دمشو محکم میچسبوند به دستمو تند تند تکون تکون میداد اخرشم یه آب ازش میومد و تموم میکرد بعدشم میزد زیر آوازو و رقص و پایکوبی😐😂

دمشو میذاشت رو قسمت نرم دستم ناخناشو بند میکرد به دستم و دمشو محکم میچسبوند به دستمو تند تند تکون تک ...

وای🤦‍♀️🤣🤣🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

مال منو گربه خورد عزیزم😔سنی نداشت دو سالو سه ماهش بود

وایییی😭🥺

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

آره پسرت اصلا تو باغ نیستش دیگه چون از اول تنها بوده چشمو گوشش بستس😂با مشاور صحبت کن بهت میگه چیکار ...

🤣🤣فداششش بشمممم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عروس ايراني مگه چش بود رفتيد عروس هلندي گرفتيد  اينهمه دختر خوب داره ايران خودمون  والله ...

🤣🤣🤣❤️

وای نگو😑😐😂آبرو واسم نذاشته بود.اون خود ارضایی میکرد شوهرم منو دعوا میکرد میگف آبرومونو همه جا برد ...

ازز مننممم🤣🤣🤣

بعدش چنان شیطون و سرحال میشههه

ی بار داشت رو سرم اهم اهم میکرددد پروندمشششش🤣🤣🤣

ازز مننممم🤣🤣🤣 بعدش چنان شیطون و سرحال میشههه ی بار داشت رو سرم اهم اهم میکرددد پروندمشششش🤣🤣🤣

اخی عزیزم خداحفظش کنه🙂پسرمنم همینجوری بود😔💔سهل انگاری من به فناش داد .تو مواظبش باش نزار ازت دور بشه😞