2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
هر سال ی تومن میزارن روش🤣

نه بابا

بابای من ۲۱ میلیون میگیره 

البته با ۳۲ سال سابقه کاری

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
اگه واقعا آدم درست حسابی قبول کن ، اخلاقش چطوره ، عصبی و بددهن نیست ، مهربانه، چشم پاکه ... قبول کن ...

ارع دیقا اگر بخواییم ازدواج کنیم وام ازدواج و ماشین میخریم

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته مرددم

من توي زندگي هميشه بلند پرواز بودم توي زندگي هميشه خيلي به خودم سخت گرفتم ، براي همين گفتم خودتو بشناس سطح خواسته هاتو بدون بعد ازدواج كن رضايت در زندگي مهمترين  بخش زندگيه  

من توي زندگي هميشه بلند پرواز بودم توي زندگي هميشه خيلي به خودم سخت گرفتم ، براي همين گفتم خودتو بشن ...

من بلند پرواز نیستم برعکس واقع گرام نمیدونم بر حسب شغل خودمه یا پدرم ادمای با سطح مالی بالا بودن ک مدتی در ارتباط بودم و دیدم این ادما اگ پول رو ازشون بگیرن هیچی ندارن پس بنظرم اگر طرف ی شخصیت اجتماعیی بالا داشته باشه حله

نه بابا بابای من ۲۱ میلیون میگیره  البته با ۳۲ سال سابقه کاری

گلم ۲۱ سال سابقه ایشون ی سال سابقه داره

ایشون اصلا شبیه من نیستن من تمام حقوقم و طلا و سکه میخرم

منم انقد بهش میگم گوش نمیده. البته دی ماه وام گرفت گف آیفون میخوام گفتم طلا بخر گف نه آیفون میخوام ۶۰ تومن داد ۱۳ پرو مکس گرفت الان همون شده اشتباه نکنم ۱۳۰تومن🤣🤣طلا هم میخرید انقد سود نمیکرد. کلا خیلی شانس داره سر ماشینش هم کلی سود کرد ۲۰۶ مدل ۹۶گرفت ۲۱۵ یک هفته بعدش شد ۲۸۰ کلی الان رفته روش. بهش می افته. من ک هربار ی چیزی واس سود و سرمایه گرفتم خشک سالی اومد و اون چیز شد خار و خفیف ترین چیز دنیا‌. ب بعضیا نمی افته 

منم انقد بهش میگم گوش نمیده. البته دی ماه وام گرفت گف آیفون میخوام گفتم طلا بخر گف نه آیفون میخوام ۶ ...

عجب ادمیه🤣

کارمند پتروشیمی با ۵ سال سابقه کار همینقدر حقوق میگیره🥲🥲🥲

اره حقوق اونا خیلی خوبه 

دیگه هر جایی حقوق خودشو داره

ولی خب معلمی یه شغلیه که آقا میتونه بعدا کار آزاد هم بکنه

مثلا ما تو فامیل داریم یکی معلم ریاضی هست و طلافروشی هم داره

کلا دست مرد خیلی بازه واسه شغل آزاد 

بابای من هم معلم هست هم تو کار صادرات

بنظر من معلمی خیلی خوبه واسه مرد،چون میتونه کار دولتی و آزاد رو کنار هم داشته باشه و به هردو خیلی خوب برسه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

منم و همسرم معلمیم . خواهرهامم معلمند پدر مرحوم که صلوات خدا بر او باد هم معلم بود و پدر شوهرم . 

خواهرام، اکثرا شوهراشون هم معلم هستند ولی یکی کارمند بانکه . 

معلمها اکثرا زندگی نرمالی دارند . بیشتراشون از نظر اخلاقی سالم هستند اما اصلا از زندگی لاکچری و تفریحات خوب خبری نیست . من خودمو بازنشسته پیش از موعد کردم همش تو فکرم یه شغل دوم پیدا کنم که اقلا روزی یه تومن گیرم بیاد . میدونی دستفروشا بیشتر این گیرشون میاد ؟ فقط کارشون باکلاس نیست

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی