2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
واقعا کمه حکم من ۷۹۰۰

کارمند تازه استخدام اداره حکمش ۷ تومان هست، با افزایش سنوات حقوقش بیشتر میشه خیلی تفاوتی ندارید

.                                                                  
در كل زندگي براي قشر متوسط سخته حالا هركدوم به نوعي ، از زماني كه خط فقر شده زير بيست ميليون اغلب قش ...

حقوق دوتا معلم رو هم بیست تومن میشه ولی بنظرم میشه زندگی کرد دو نفریم ما ما میتونیم از مدرسه و تکالیف و بچها حرف بزنیم نظر سنجی کنیم و.. میگم سنخیت داریم

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواسته هام بیشتر عاطفی اند پدرم وکیله وضع مالی مون خوبه شکر خدا ولی اخلاق حرف اوله

آها خب وقتی از یه خانواده سطح بالا هستی باید ببینی میتونی یا نه.

دوستم اینطوری بود و با آدم پولدار ازدواج کرد و الان راضیه اما من هی گفتم اخلاق مهمه.بعد دیدم نه اخلاق داره نه پول.

باز هر جور خودت صلاح میدونی.

کارمند تازه استخدام اداره حکمش ۷ تومان هست، با افزایش سنوات حقوقش بیشتر میشه خیلی تفاوتی ندارید

درسته☹️💔

میدونم منم معلم ابتداییم درامدمون واقعا کمه ولی جایگاه اجتماعی خوبی داره باور کنید من خواستگار داشتم ...

ادم بدو خوب همه جا هست عشقم. شوهر دختر خاله من راننده اسنپه هرچقدر از آقاییش و خوب بودنش بگم کم گفتم ینی کلا داره خودشو ب آب و آتیش میزنه واس دخترخالم، شب ب شب کل پولشو میزنه ب حساب دخترخالم‌ بهترین خونه زندگی و لباسو فراهم کرده براش جونشه و دخترخالم‌ اصلا ربطی ب جایگاه اجتماعی نداره...بخدا شوهره خواهرشوهر خالم دکتره مث حیوون با زن و بچش رفتار میکنه 

آها خب وقتی از یه خانواده سطح بالا هستی باید ببینی میتونی یا نه. دوستم اینطوری بود و با آدم پولدار ...

پدرم با این ک وضع مالیش خوبه اما همیشه میگه ببین طرفت زرنگه محترمه چشم و دل سیره..

اونم ناخن،مژه، کراتینه، ارتودنسی، عمل بینی بهترین لباسا. از هیچ کاری واس خودش دریغ نکرده نصف حقوقش ه ...

خوشبحال دوستت ک خیلی از این کارا رو کرده

ما معلمای جدید ک با وجود تورم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم☹️

ادم بدو خوب همه جا هست عشقم. شوهر دختر خاله من راننده اسنپه هرچقدر از آقاییش و خوب بودنش بگم کم گفتم ...

میدونم منم ب اینا فکر میکنم

نظري ندارم فقط زندگيت بايد روي روال خاصي باشه چون حقوق معلما مشخصه خيلي زياد نيست 

الان زیاد کردن حقوقشون رو

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
اونم ناخن،مژه، کراتینه، ارتودنسی، عمل بینی بهترین لباسا. از هیچ کاری واس خودش دریغ نکرده نصف حقوقش ه ...

ایشون اصلا شبیه من نیستن من تمام حقوقم و طلا و سکه میخرم

حقوق دوتا معلم رو هم بیست تومن میشه ولی بنظرم میشه زندگی کرد دو نفریم ما ما میتونیم از مدرسه و تکالی ...

خوب چرا مرددي ميگي اخلاقش خوبه ، به نظرت با هم سنخيت داريد از نظر مالي اگه ادم بلند پروازي نيست خوبه 

خوب چرا مرددي ميگي اخلاقش خوبه ، به نظرت با هم سنخيت داريد از نظر مالي اگه ادم بلند پروازي نيست خوبه ...

درسته مرددم

خوشبحال دوستت ک خیلی از این کارا رو کرده ما معلمای جدید ک با وجود تورم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم☹️

اونم جدیده متولد ۷۸. ولی خب حمایت خانوادش رو هم خیلی داره با کمک پدرش و وام ب اینحا رسیده

خوشبحال دوستت ک خیلی از این کارا رو کرده ما معلمای جدید ک با وجود تورم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم☹️

اونم جدیده متولد ۷۷ ولی خب حمایت خانوادش رو هم خیلی داره با کمک پدرش و وام ب اینحا رسیده