2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش خیلی فکر میکنم چون بنظرم همکاریم هم درک میکنیم خونه داره پدر مادرش هم پشتشن ب احتمال بالا قبول ک ...

خوشبخت بشی گلم..

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

حقوق كارمندي خيلي خوبه ؟؟ نهايتا در بهترين حالت يه زندكي واقعا متوسط 

منظور منم همینه، جوری کلا توی جامعه جا افتاده حقوق معلمها کمه انگار بقیه دارن پادشاهی میکنن

.                                                                  
حقوق كارمندي خيلي خوبه ؟؟ نهايتا در بهترين حالت يه زندكي واقعا متوسط 

حتی اگ دوتامون معلم باشیمم سخته میدونم ب اینا فکر کیکنم

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
میدونم خودمم معلمم واقعا درامدمون کمه 🥺ولی معلم ریاضی میتونه جای دیگ کار کنه همسر شما معلم چ مقطعیه ...

همسر من هیچ شغل دومی نداره.شاید اکه داشت خوب میشد ولی معلما چون همیشه حقوق دارن تنبل میشن.

والا من خواستگار مهندس داشتم ادم بی ثباتی بود .. ولی ایشون تو این مدت خیلی معقول رفتار کردن همکاریم ...

پول مهمه.ولی همه چیز نیست.دیگه با توجه به ملاک هات و سلیقه ات بسنج و نظر بده.

الهی خوشبخت بشی عزیز

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

منظور منم همینه، جوری کلا توی جامعه جا افتاده حقوق معلمها کمه انگار بقیه دارن پادشاهی میکنن

واقعا کمه حکم من ۷۹۰۰

اگه واقعا آدم درست حسابی قبول کن ، اخلاقش چطوره ، عصبی و بددهن نیست ، مهربانه، چشم پاکه ... قبول کن خونه داره خیییلی امتیازه ماشین هم به راحتی میتونین بگیرین یه وام بگیرین هر دوتون راحت ماشین گرفتین

منم مثل دوستتم راستم میگ من حقوقم کفاف خودمم نمیده

اونم ناخن،مژه، کراتینه، ارتودنسی، عمل بینی بهترین لباسا. از هیچ کاری واس خودش دریغ نکرده نصف حقوقش هم قسط میده ماشین ۲۰۶ گرفته بعد همش لنگ میشه از مادرش و خواهرش میگیره. میگه من اصلا با معلم نمیتونم زندگی کنم افسردگی میگیرم 

در كل زندگي براي قشر متوسط سخته حالا هركدوم به نوعي ، از زماني كه خط فقر شده زير بيست ميليون اغلب قشر متوسط به زير خط فقر سقوط كردن 

پول مهمه.ولی همه چیز نیست.دیگه با توجه به ملاک هات و سلیقه ات بسنج و نظر بده. الهی خوشبخت بشی عزیز

درسته ولی میگم نکنه سخت بشه

خوب ادم نبايد خودشو با ادماي كمتر از خودش مقايسه كنه من ديدم اينطوره بعضيا بهترينها رو دارن من ...

خوب دیگه بعضی ی موقعیت های براشون پیش میاد نمیتونن  

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش