2777
2789
عنوان

بدم اومد

107 بازدید | 9 پست

میخواستیم عصریه بریم با مادرشوهرم ایتا بیرون بعد مادرجون شوهرمم بودش من تا رفتم برم کیفمو بردارم دیدم شوهرم ب مادرجونش گفته بیا جلو بشین اشاره میکنه ی من برو عقب 

بعد ک نشسته هم مامانش هم مادرجونش میگن میخاسی بشینی جلو 

خب؟

چیزی واسه ناراحت شدن وجود داره؟ 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وقتی با خانواده خودم میریم این طور نیس من جلو میشیتم

خوب خودت به خانوادت احترام نمیزاری

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

من مامانم تحت هیچ شرایطی تو ماشین داماداش و پسراش جلو نمیشینه میگه جلو جای خانومتونه ولی مادر شوهرم اصلا منتظر تعارف کسی هم نمیمونه میره جلو 

البته من زیاد واسم مهم نیست چون زیاد باهاشون جایی نمیریم 

بحث با احمق ممنوع 🤚

خب خودت بابد حرمت خانواده ت رو نگه داری بهشون تعارف کنی جلو بشینن و خودت بری عقب

حالا ممکنه اونا بگن نه خودت جلو بشینی وای ناراحتی نداره یه ادب و احترامه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

من اگه بهم میگفتن شما جلوبشین،خودم روم نمیشد وعقب می نشستم، ولی اگه خانواده خودم یامامانم میگفت ،جلومی نشستم،چون باخانواده خودم راحت ترم و رودربایستی ندارم.

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام