2777
2789
عنوان

لاغری

134 بازدید | 6 پست

سلام 

۱۵ سالمه قدم ۱۶۲ وزنم ۶۸

ول هیچ کس باور نمیکنه اینقد باشم همه فک میکنن کمترم ولی خب.

غذام کمه اندازه ابجی هفت سالم

حالا برا ورزش خودم حلقه زدن و دراز نشست و پیاده روی رو انتخاب کردم ک حدودا روزی سه ساعت شاید کمتر یا بیشتر بشه 

شما پیشنهادی ندارید؟

کم حوصلم دوس دارم زودتر کم شه ولی هر وقت تصمیم گرفتم لاغر شم حداقل دو کیلو اضافه کردم:/

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

روزی بیشتر از ۱ساعتو ۲۰ دقیقه ورزش نکن عزیزم 

چون عضله میسوزه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خو ای ینی چ؟بسوزه چی میشه؟

بجای چربی عضله میسوزونی 

باید ۱ ساعت الی ۱ ساعت و ۲۰ ورزش بیشتر نکنی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تو چالشمون شرکت کن😍https://t.me/+qVTQkLnaEi00MGE8

لینک کپی کن و تو تلگرام واردش کن .هرروز رژیم +ورزش تو کانال گذاشته میشه ،گزارش روزانه هم  باید بدید.وزن کشی هم هر هفته داریم