2777
2789
عنوان

پوست خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 35 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اها من ضد افتابسو داشتم زیاد راضی نبودم ولی فومسو نه خاهش نیکنم

ولی ابنا به کنار من‌گاهی اوقات مثلا تا یه هفته مرطوب کننده و آبرسان میزنم پوستم دوباره سفید و اروم‌میشه یکم اونو قطع میکنم پوستم دوباره قرمز میشه اما خب تابحال یه ماه بیشتر ادامه ندادم

ولی ابنا به کنار من‌گاهی اوقات مثلا تا یه هفته مرطوب کننده و آبرسان میزنم پوستم دوباره سفید و اروم‌م ...

ادامه بده وقتی یدفه قط میکنی اینحوری میشه 

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈

آبرسان و مرطوب کننده باید جزء اصلی روتینت باشه 

ضدآفتاب رو هم ک اصلا فراموش نکن 

در کنار این دوتا باید یه محصول تخصصی برای تقویت سد دفاعی پوستت بگیری ک متأسفانه تو این مورد تو برندهای ایرانی هیچ گزینه انتخابی نداریم 

تو خارجیا هم اسنس حلزون کوزارکس برای تقویت بریر یا همون سد دفاعی پوست عااالی عمل می‌کنه

در کنارش یسری نکات رو هم رعایت کن 

اول شستشوی صورتت با شوینده رو کلا بکنش یک بار در روز اونم شبا !

دوم لایه بردار ، ضدجوش ،ضدلک و هر چیزی ک ممکنه پوستو حساس کنه اگه تو روتینت داری یه مدت حذفش کن 

و در آخر صبوررر باش صبوررر!

خراب کردن یه خونه یه ساختمون تو کسری از ثانیه اتفاق میوفته اما درست کردنش چندین برابر زمان و انرژی نیاز داره

من میترسم اگزما یا رزاسه باشه ک دیگه خوب نشه

من پوستتو ندیدم برای همین نمیتونم دقیق بگم هس یا نه 

اما با توجه به توضیحاتت احتمالا به خاطر همین اشتباهات مراقبتیه 

این مواردی ک گفتم رو رعایت کن اگه برطرف نشد بیا بهم بگو

در کنارش یسری نکات رو هم رعایت کن  اول شستشوی صورتت با شوینده رو کلا بکنش یک بار در روز اونم ش ...

بعد بعد مثلا مدتی ک استفاده کردم خوب شدم ایراد نداره مصرف ابرسان و مرطوب کننده رو کم کنم؟ آخه قبلا پوستم بدون اینا خیلی خوب بود الان مجبورم بزنم

من پوستتو ندیدم برای همین نمیتونم دقیق بگم هس یا نه  اما با توجه به توضیحاتت احتمالا به خاطر ه ...

باشه عزیزم

ینفر بهم گفت شاید اگزما خفیف باشه مرطوب کننده و آبرسان اینا یه مدت بزنی خوبش کنه

بعد بعد مثلا مدتی ک استفاده کردم خوب شدم ایراد نداره مصرف ابرسان و مرطوب کننده رو کم کنم؟ آخه قبلا پ ...

کم کردن یعنی چقدر؟ الان تو این وضعیت باید قشنگ روزی ۵ بار مرطوب کننده بزنی

تو حالت عادی هم روزی ۲ بار برای هر نوع پوستی واجبه