2777
2789
عنوان

پوست خشک

767 بازدید | 35 پست

سلام خسته نباشید

من تا  حدود ۶ الی ۵ ماه پیش پوست خیلی خوب و بدونی لکی داشتم

اما خب چون روزانه پوستم رو زیاد میشستم حدود ۴ تا بیشتر در روز پوستم خیلی خشک و حساس شده و بینی و گونه حسابی قرمز شده و کدر

آیا دوباره پوستم خوب میشه ک مصرف ابرسان و مرطوب کننده رو کمتر کنم؟ آخه قبلا زیاد نمیزدم پوستم خیلی خوب بود الان نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنید🙏

میخوام پوستم از حالت خشکی و قرمزی و کدری در بیاد خسته شدم💔 دعاتون میکنم مرسی💙🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی ابرسان و مدطوب کننده و ضد افتاب حتماا استفاده کن

ایراد نداره بعد یه مدت ک خوب شدم قرمزی و مشکلات رفتاری مصرفشون رو کمتر کنم؟ آخه قبلا بدون اونا پوستم خیلی خوب بود الان اینجوری شده

ایراد نداره بعد یه مدت ک خوب شدم قرمزی و مشکلات رفتاری مصرفشون رو کمتر کنم؟ آخه قبلا بدون اونا پوستم ...

نه... الان هر دو سع ساعت اینارو شارژ کن ولی بعدا بعد اینکه صورتتو شستی ابرسان و مرطوب کننده بزن هر وقتم دعتی بیرون ضد افتاب...صورتتو یکبار در رورم بیشتر نشور اصلا ...ژل شتستشو مخصوص پوست حساس و خشکم بگیر

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
نه... الان هر دو سع ساعت اینارو شارژ کن ولی بعدا بعد اینکه صورتتو شستی ابرسان و مرطوب کننده بزن هر و ...

ترمیم کننده میموزا هم‌بزنم ایراد نداره؟ من میترسیدم رزاسه باشه 

ترمیم کننده میموزا هم‌بزنم ایراد نداره؟ من میترسیدم رزاسه باشه 

ترمیم کننده نزن. بابا ربطی به قرمزی تداره

نبابا اگزما خفیفه

اخه میگن پوستی ک آسیب دیده باید ترمیم‌کننده زد

من استفاده نکردم متخصصم رفتم بهم نداد 

..حالا ت اگه میخای مصرف کن

از نظر من که نزنی بهتره چون الان پوستت خیلی حساسه ممکنه به هرجیزی واکنش بده بدتر شه

فوم شستشو مخصوص پوست خشک و حساس دارم همون خوبه؟ تا یکماه بنظرت خوب میشه؟

اره خوبه...چه مارکیه؟

نه نمیسه گف تا کی مصرف کنی.. طول میکشع تا کم کم این قرمزیا بره