2777
2789

ولی نمیخوام خانوادم بفهمن 

میشه ثبت نام کنم ولی کارت نگیرم؟ 

اگه کارت بدن صد در صد خانوادم متوجه میشن (میدونم زیاد براشون خوشایند نیست)

چه وقتی پست چی میاره چه وقتی تو خونمون باشه خیلی احتمال اینکه لو برم بالاست نمیخوام بفهمن

برو سایت اهدا ثبت نام کن

کارت هم نخوای برات نمیفرستن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به سن قانونی رسیده باشی و سرپرستت باید رضایت بده واگرنه کارت بهت نمیدن...میگی بدون هماهنگی خانواده کارت بگیری خب افتادی مردی بعد از مرکز ب خانواده ت بگن اندام تو اهدا کنن خب معلومه نمیذارن باید مطلع باشن..

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

واقعا میشهه؟؟؟😍😍

آره بابا

منم نزدیک ٨ سالی هست ک ثبت نام کردم

کارتم ندارم

دیگه اسمت تو سیستم ثبت هست,کارت نمیخواد

البته ک ان شالله همیشه سلامت باشی 

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

باید به سن قانونی رسیده باشی و سرپرستت باید رضایت بده واگرنه کارت بهت نمیدن...میگی بدون هماهنگی خانو ...

سن قانونی رسیدم .

الکی که اعضای بدنو اهدا نمیکنن یسری شرایط داره (هرکسیو قبول نمیکنن) کاش من سعادت داشته باشم اعضای بدنم الکی الکی نرن زیر خاک🥲😍

با وجود کارت هم اگه خانواده نذارن نمیشه اهدا کرد ولی اون موقع خدای نکرده میفهمن خواسته قلبیت اهدا بو ...

اره دقیقا شاید براشون سخت باشه و این کار براشون یه نشونه باشه😍