ghazzaalkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1608 عنوان کورتاژ 98 بازدید | 9 پست خانمهایی که کورتاژ داشتید بقایای شمارو هم دادن ببرید پاتولوژی؟؟؟نگرانم میگم نکنه مشکوک بودم به بیماری خاصی!؟؟؟؟ زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته 1402/04/07 | 15:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazzaalkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1608 ب همف میگن منم ساکشن کردم ازم پرسیدن شما هم یعنی بردید پاتولوژی؟؟ زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
marmartalayee عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 4379 شما هم یعنی بردید پاتولوژی؟؟ من نبردم عزیزم ولی ازمپرسیدن ک ببرم یا ن گفتم ن
ghazzaalkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1608 من نبردم عزیزم ولی ازمپرسیدن ک ببرم یا ن گفتم ن اهان ممنون از جوابتون از من جنینو پرسیدن ولی تو اتاق عمل یه شیشه خون بود که توش یکم بقایا بود گفتن اینو باید ببری پاتولوژی زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
marmartalayee عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 4379 اهان ممنون از جوابتون از من جنینو پرسیدن ولی تو اتاق عمل یه شیشه خون بود که توش یکم بقایا بود گفتن ا ... جای نگرانی نیست عزیزم برای همع این کارو میکننقربونت گلم دلت شاد❤
ghazzaalkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1608 جای نگرانی نیست عزیزم برای همع این کارو میکنن قربونت گلم دلت شاد❤ همچنین مهربون خیلی خیلی تشکر زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
jhh456،، عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 40 سلام خوب هستیدببخشیدتاپیک سال 97روخوندم درمورده بیبی چک من شب بیبی چک زدم دوخط شدبعدچندثانیه یک خط شدشماهم دقیقا همین چیزونوشته بودین بعدش چی شدبارداربودیدممنون میشم جوابموبدید امضای خدازیرتک تک آرزوهام.بالاخره روزی منم مامان میشم
ghazzaalkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1608 سلام خوب هستیدببخشیدتاپیک سال 97روخوندم درمورده بیبی چک من شب بیبی چک زدم دوخط شدبعدچندثانیه یک خط ش ... برای من اره مثبت بود الان دخترم ۶ سالشه زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته