2821
2789
عنوان

کورتاژ

98 بازدید | 9 پست

خانمهایی که کورتاژ داشتید بقایای شمارو هم دادن ببرید پاتولوژی؟؟؟نگرانم میگم نکنه مشکوک بودم به بیماری خاصی!؟؟؟؟

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
ب همف میگن منم ساکشن کردم ازم پرسیدن

شما هم یعنی بردید پاتولوژی؟؟

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نبردم عزیزم ولی ازم‌پرسیدن ک ببرم یا ن گفتم ن

اهان ممنون از جوابتون از من جنینو پرسیدن ولی تو اتاق عمل یه شیشه خون بود که توش یکم بقایا بود گفتن اینو باید ببری پاتولوژی

جای نگرانی نیست عزیزم برای همع این کارو میکنن قربونت گلم دلت شاد❤

همچنین مهربون خیلی خیلی تشکر

سلام خوب هستیدببخشیدتاپیک سال 97روخوندم درمورده بیبی چک من شب بیبی چک زدم دوخط شدبعدچندثانیه یک خط شدشماهم دقیقا همین چیزونوشته بودین بعدش چی شدبارداربودیدممنون میشم جوابموبدید

امضای خدازیرتک تک آرزوهام.بالاخره روزی منم مامان میشم 
سلام خوب هستیدببخشیدتاپیک سال 97روخوندم درمورده بیبی چک من شب بیبی چک زدم دوخط شدبعدچندثانیه یک خط ش ...

برای من اره مثبت بود الان دخترم ۶ سالشه

2823
2791
2779
2792