2777
2789

بله برون یا نامزدی 

عقد 

عروسی 

ما رسم داریم بله برون و عقد با خانواده عروس باشه کاملا ،عروسی هم داماد ، واسه هر کدوم از جشنا هم لباسه عروس با داماده لباس داماد هم با عروس 

بعد پسر داییم رفته خواستگاری بهش گفتن همه چی رو خودت باید بخری ما فقط یه کت برات میگیریم یه ساعت 😐

احتمالا کورد نیست دختره؟

ما کوردا فقط پذیرایی عروسی رو میدیم غذا نه ها پذیرایی بعضیا خانواده ها ناهار عقد هم میگیرن و فقط برای پسر یه حلقه میگیرن

جهازم زیاد نمیدن در حد توانشون بیشتر همه چی گردن پسره هست

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم رسممون همینه 

ولی داداشم زن گرفت 

زنجانی هستن گفتن رسم نداریم حتی یه کت و شلوار نگرفتن 

عقد و ...همه رو مادرم کمک کرد و خونه مادرم گرفتیم 

تمام خریدها رو هم همینطور 

ولی قشنگ نی دیگه 

چون بارها داداشم گفته اینا برا من یه لنگه جوراب لااقل کادو ندادن 

باعث کدورت میشه بهرحال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

احتمالا کورد نیست دختره؟ ما کوردا فقط پذیرایی عروسی رو میدیم غذا نه ها پذیرایی بعضیا خانواده ها ناه ...

خانوا ه ایی ک پسر ندارن چی اونا هم نمیدن؟ما جهاز نصف نصف میدیم عروسی با مرد بله برون با زن

من نمیدونم رسممون چی بود و چه جوری بود ما خودمون همه چیو اشتراکی انجام دادیم همه چی نصف نصف به نظرم بهتره و از اختلاف و دعواهم جلوگیری میشه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
خانوا ه ایی ک پسر ندارن چی اونا هم نمیدن؟ما جهاز نصف نصف میدیم عروسی با مرد بله برون با زن

نه خب خانواده پسره میدن عروس زیاد جهاز نمیبره در حد توان مثلا وسایل سر سفره و ... ولی چیزای بزرگ با داماده مثل یخچال تلویزون و...

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!
نه خب خانواده پسره میدن عروس زیاد جهاز نمیبره در حد توان مثلا وسایل سر سفره و ... ولی چیزای بزرگ با ...

فک کنم اکثر کردا همینجورین کردای خراسان هم جهاز تمیدن ب دختر