2777
2789
عنوان

ارشد علوم تربیتی یا آموزش ابتدایی

2111 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من کارشناسیم مدیریت هست به معلمی علاقه دارم میخوام رشته علوم تربیتی یا اموزش ابتدایی بخونم هدفم ازمون استخدامی هست که با مدرک ارشدم بتونم شرکت کنم ، حالا بین این ۲ رشته موندم ، کدومش راحتتره؟ و زیاد سخت نیست؟ بعد اینکه میخوام پیام نور بخونم بنظرتون سخته؟ اگه درساش راحت باشه میتونم خودم بخونم ؟ و ازین هم میترسم تلاش کنم واسه ارشد بخونم نهایتا تا ۱۴۰۵ طول میکشه میترسم تا اون موقع ازمون استخدامی ابتدایی رو نگیرن دیگ😔، موندم چیکار کنم ، از طرفی هم میترسم اگر نخونم ارشدو ازمون استخدامی تا چند سال اینده برگذار بشه بعد من میمونم و ارزوهام؟ حالا چیکار کنم میشه یکی راهنماییم کنه؟ راستی ارشد پیام نور پایان نامه و دفاعش سخته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی نیست راهنمایی کنه؟🥲🥲

عزیزم دوتاشم که گفتی فکدکنم یکی هست

ما تو کارشناسی رشته ای به اسم علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی داریم

حالا تو ارشد همین رشته گرایش های مختلف هست که بزنی تو نت میاره

بزن گرایش های ارشد علوم تربیتی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

علوم تربیتی و اموزش ابتدایی فقط به درد اموزش و پرورش میخورن اما روانشناسی هم اموزش و پرورش و هم جاها ...

پس فقط منظورتون از این نظر بوده و یعنی توی ازمون استخدامی الویت هاشون برای رشته یا دانشگاه فرقی ندارن ؟آخه من شنیدم واسه رشته های انسانی دانشگاه پیام نور بهتره