2777
2789
عنوان

دلشوره🥺

130 بازدید | 20 پست

همش دلم گرفته همش فکرای بد میاد سراغم..میرم بیرون حال و هوام بهتر شه بدتر میشم از بس همش مسیر تکراری رو میرم🥲شمام‌اینجوریید این روزا؟

دیگه دارم‌نمیتونم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.من اینجور بودم خیلی هم افتضاح بود اوضاعم...باید خودت به خودت کمک کنی و ذکر بخونی و به خدا ...

دعا کنید برام..خیلی الکی همش دلشوره عزیزانم رو دارم

عزیزم منم بخدا خیلی ناجور بودم طوری بود که برام واقعی شده بودن...من در مورد بچم بود...وقتی رو چیزی خیلی حساس باشی شیطان لعنتی اونو نقطه ضعفت میخواد اذیتت کنه‌‌‌...آنقدر میاره تو ذهنت انگار واقعی شدن...منم خدا کمک کرد...نماز بخون. آیت الکرسی و ذکر افوض امری الی الله آن الله بصیر العباد رو زیاد بگو

عزیزم منم بخدا خیلی ناجور بودم طوری بود که برام واقعی شده بودن...من در مورد بچم بود...وقتی رو چیزی خ ...

عزیزم من نماز میخوندم ی مدتی..از ی مدتی ب بعد کنار گزاشتمش..از اون موقع من خیلی مریض میشم..اصن آب تو گوش من نمیرفت دیروز رفتم استخر رفته تو گوشم پدرمو در آورده..اصن ی مریضیای عجیب غریب..از خدا خیلی دور شدم..نمیدونم اینا تلنگره یا خدا ازم ناراحته چون‌نمازو بهش قول داده یودم

الانم از دلشوره میخوام بمیرمممم😭😭😭😭

من طوری بودم که از تنهایی می ترسیدم...همش به مامانم پناه میوردم....به شوهرم میگفتم می‌گفت دیوونه ای..اصلا کمکم نمی‌کرد...هیچکس جز خودتو خدا نمیتونه کمکت کنه....بزار یه چیز بهت بگم به اون عمل کن...هر وقت فکرای بد میاد سراغت بگو اگه میتونی آسیب بزن...بگو برام مهم نیست..ترانه بزار شاد باش..خودتو مشغول کن...با شیطان بجنگ

من طوری بودم که از تنهایی می ترسیدم...همش به مامانم پناه میوردم....به شوهرم میگفتم می‌گفت دیوونه ای. ...

من ی برادر کوچکتر دارم اختلاف سنیمون زیاده همششش نگرانشم ی فکرای بدی میاد سراغما..تا وقتی برادرمم نبود نگران پدر مادرم بودم نگران مادربزرگم بودم چون اینا عزیزترین های زندگیمن نمیدونم چیکار کنم‌دیگه

من خیلی سابقه دلشوره داشتم فک کن بعضی وقتا همش کارم میشد گریه