zhrmm مدیر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 465 عنوان دلشوره🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست همش دلم گرفته همش فکرای بد میاد سراغم..میرم بیرون حال و هوام بهتر شه بدتر میشم از بس همش مسیر تکراری رو میرم🥲شماماینجوریید این روزا؟دیگه دارمنمیتونم😂 1402/04/06 | 21:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghalbemaman98 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 418 نه همین الان برو وضو بگیر نماز بخون ببین چقدر آروم میشی....از خدا بخواه کمکمت کنه....هیچ دلشوره نداشته باش...من بهت قول میدم هیچکی آسیب نمیبینه...چون تو حساس شدی روشن این فکرها میاد سراغت.....اگه کسی مریضه یا خودت..براش 12تا آیت الکرسی بخون بخدا خدا شفاش میده و خوب میشه
zhrmm مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 465 نه همین الان برو وضو بگیر نماز بخون ببین چقدر آروم میشی....از خدا بخواه کمکمت کنه....هیچ دلشوره نداش ... از خدل میخواماگع قراره اسیبی ب عزیزانم برسه اول جون خودمو بگیره من اصلا طاقت ندارم
ghalbemaman98 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 418 منم برا بچم اینجور بودم...اصلا حساس نباش..روحیتو شاد کن بگرد بپوش به خودت برس...اگه فکری اومد تو ذهنت بگو اصلا بشه...یه جورایی با شیطان بجنگ...خیلی دوست داشتم پیشم بودی باهات حرف میزدم که آروم بشی..چون حالتو قشنگ درک میکنم...من خیلی طول کشید که خوب شدم...از خدا واقعا میخواستم خداروشکر کمکم کرد خیلی
zhrmm مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 465 منم برا بچم اینجور بودم...اصلا حساس نباش..روحیتو شاد کن بگرد بپوش به خودت برس...اگه فکری اومد تو ذهن ... قربونت برم عزیزم با همین حرفاتم حالمو خوب کردی فهمیدی من چی دارم میکشم چون خودت اینجوری بودی قشنگ درکم کردی❤️❤️
ghalbemaman98 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 418 ببخشید عزیزم یهویی رفتم کاری پیش اومد...خداروشکر خانمی..آن شاالله همیشه شاد و تندرست باشید.