2777
2789
عنوان

نامادریم...

1435 بازدید | 51 پست

خانما وضع مالی پدرم عالیه و فوق العاده دست و دلباز،مادرم فوت شده و پدرم ازدواج کرده من ۹ سالم بود وقتی بابام ازدواج کرد حالا من ازدواج کردم 

و الان عمل کردم (بارداری خارج رحمی داشتم)

اومدم خونه بابام استراحت (خواهر نامادریم هم قبل از من با شوهرش یه هفته از شهرستان اومده بودن خونه بابام اینا مونده بودن حالا شوهرش برگشته سرکار و زنش مونده)خواهرشم چند روزه رفته خونه ی اون یکی خواهرش 

خلاصه او وقتی من اومدم نامادریم بادمجون سرخ می‌کنه تخم مرغ و...اینا برای من میاره 

در حالی که تو حرفاش گفت خواهرش اینجا بوده فسنجون و.جوجه و...درست کرده من اصلا شکمو نیستم وضع مالی شوهر خودمم خوبه ولی ناراحت شدم من عمل کرده که نباید تخم مرغ بخورم 

الان دوباره گفت خواهرم امشب میاد مطمئن هستم خواهرش بیاد ماهی و گوشت و ....اینا می‌ذاره 

دلم خیلی شکست

تو خونه بابای خودم غریبه ام

خدا شاهده فریرشون از بس پره بسته نمیشه 

باز این نامادریته من مامانم اینطوریه💔

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه خب اسمش روشه نا مادری بنظرم بهتر بود شوهرت گوشت میخرید میداد بهش میگفت برا زنم بی‌زحمت درست کن یا آماده میخرید میاورد

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
طبیعیه خب اسمش روشه نا مادری بنظرم بهتر بود شوهرت گوشت میخرید میداد بهش میگفت برا زنم بی‌زحمت درست ک ...

عزیزم یعنی پدر من بخره بده خواهر زنش بخوره ولی من که دخترشم نخورم؟؟؟؟؟؟؟

باز خوبه همونم جلوت می ذاره والا . مادر که نیست دلش بسوزه انتظار نداشته باش عزیزم . اما میتونی ی ج ...

بابام بفهمه میکشتش ،بابام‌ خیلی روم حساسه بگم تو زندگیشون دعوا میفته،

بابام بفهمه میکشتش ،بابام‌ خیلی روم حساسه بگم تو زندگیشون دعوا میفته،

اون بابد فکر اینجاشو بکنه ک دعوا نشه وقتی اینکارارو میکنه احتمالم میده تو بگی پس مهم نیس براش برو بگو

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
جانم عزیزم حق داری ناراحت باشی روح مادرت شاد ایشالله زود سرپا شی بری خونه خودت همسرت بهت رسیدگی کنه ...

داداشم ۱۷ سالشه ماهی ۶ملیون پول جیبی میگیره به جان دخترم قسم 

اونوقت من دختر خونه بودم یه روسری می‌خریدم این سکته میکرد