2777
2789

وقتی وارد جمع میشی، نگاهش ناخودآگاه سمت تو میره ولی وقتی چشمتوچشم میشید سریع نگاهش رو میدزده.

بدون دلیل خاصی نزدیکت میشه یا سعی میکنه در موقعیتهایی قرار بگیره که تو هم اونجایی.

حرفها و جزئیات کوچیکی که درباره خودت گفتی رو یادش میمونه.

با بقیه عادیه ولی کنار تو رفتارش کمی متفاوت میشه؛ مثلاً دستپاچه، کمحرف یا بیشازحد شوخ.

ممکنه مستقیم پیام نده، اما بهانهای پیدا کنه که سر صحبت رو باز کنه یا غیرمستقیم واکنش تو رو بسنجه.

گاهی ممکنه عمداً کمی بیتفاوت رفتار کنه تا غرورش حفظ بشه؛ اما این مورد بهتنهایی نشونه علاقه نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی وارد جمع میشی، نگاهش ناخودآگاه سمت تو میره ولی وقتی چشمتوچشم میشید سریع نگاهش رو میدزده.بدون دل ...

مثلا اگر محل زندگیش دور از تو باشه تما خیلی اتفاقی سمت خونتون ببینیش چی؟

اگه یه پسر خجالتی و کمی مغرور باشه، ممکنه علاقهش رو مستقیم نشون نده؛ ولی اگر با وجود دور بودن محل زندگیش، کاملاً اتفاقی چند بار اطراف خونه یا محل رفتوآمدت ببینیش، میتونه یه نشونه قابلتوجه باشه، مخصوصاً اگر همزمان نگاهها، دستپاچگی یا تلاش برای نزدیک شدن هم داشته باشه البته یک بار دیدن بهتنهایی دلیل قطعی نیست و ممکنه کاملاً شانسی باشه

اگه یه پسر خجالتی و کمی مغرور باشه، ممکنه علاقهش رو مستقیم نشون نده؛ ولی اگر با وجود دور بودن محل زن ...

آره خیلی برام عجیب بود خی فکر میکنم اشتباه کردم ولی خودش بود و اتفاقا دستپاچه هم زیاد میشه یا ازم دوری میکنه

آره خیلی برام عجیب بود خی فکر میکنم اشتباه کردم ولی خودش بود و اتفاقا دستپاچه هم زیاد میشه یا ازم دو ...

ممکنه اگر واقعاً خودش بوده و هر بار که تو رو میبینه دستپاچه میشه، نگاهش رو ...یا گاهی حتی ازت فاصله میگیره، این رفتارها میتونن در بعضی پسرهای خجالتی و مغرور با علاقه هم دیده بشن. چون بعضیها وقتی کسی براشون مهم میشه، بهجای اینکه راحتتر رفتار کنن، اتفاقاً مضطربتر و نامنظمتر میشن.
البته این نشونهها بهتنهایی قطعی نیستن، اما اگر در کنار اینها بهانهای برای صحبت پیدا میکنه، حواسش بهت هست یا جزئیاتت رو یادش میمونه، احتمال اینکه حسی نسبت بهت داشته باشه بیشتر میشه. فعلاً از چیزی که تعریف کردی، هنوز جا برای امید هست و بهتره اجازه بدی با گذشت زمان، رفتارش تصویر واضحتری بهت بده.