2777
2789
عنوان

نامادریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 51 پست
عزیزم یعنی پدر من بخره بده خواهر زنش بخوره ولی من که دخترشم نخورم؟؟؟؟؟؟؟

عزمزمه میدونم سخته اما حقیقته هر چی پدرت می‌خره دست اون زنه و اختیارش رو داره ،بهتره خیلی بهش فکر نکنی بیخیال کاش همون رور ک این رفتارش می‌دیدی میرفتی بنظرم الانم دیر نیست نمیخواد ب بابات بگی چیده تقصیر اون بنده خدا نیست فقط بگو خونه خودم راحت ترم زنگ بزن شوهرت بیاد دنبالت نهایت غذای آماده بخر یا بگو شوهرت آشپزی کنه میدونم سخته اما بهتر از این خفته...اگه میبینی خونواده شوهرت هم تیکه میندازن اصلا بهشون نگو برگشتی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
نه بادمجون نخوردم گفتم بی زحمت برای من ۲ تا تخم مرغ بذار. اب پز بشه، تازه ۱۰ کیلو سبزی قورمه نشسته ...

اخ ک چقد ساده ای من دارم حرص میخورم از دستت

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بادمجون نخوردم گفتم بی زحمت برای من ۲ تا تخم مرغ بذار. اب پز بشه، تازه ۱۰ کیلو سبزی قورمه نشسته ...

خب چرا گفتی دو تا تخم مرغ بزار؟ میگفتی کباب تابه ای بزار 😑 خودت رو میدی بهش و خودت خودتو کوچیک و قانع نشون میدی

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
اره فکر خوبیه جلو بابات پول بده به داداشت بگو برو برام یکم چلوگوشت بگیر این مثلا زهره خانوم همش بهم ...

این مدلی زوم نمیشه بگم 

کارت میدم داداشم میگم بی زحمت یه ماهیچه با برنج برام میگیری بدنم ضعیف شده باید غذا های مقوی بخورم 

دیگ بابام خودش تا تهش رو میخونه

[QUOTE=298023781]پاشوبروخونه خودت گلم.  اون خانم مگه دلش برای تومیسوزه  ساده ای ها[/QUOT

بابام با اصرار منو آورد اینجا،دیشی هم گفتم فردا منو ببرید خونمون بابام گفت نه اصلا تنها با یه بچه میخوای چیکار کنی اینجا استراحت کن