2777
2789
یچیزی بگم زهرا  بس استرس داشتم الان همون استرسه تو وجودمه خب دلم باز شور میزنه داره میریزه چیک ...

یه چیزی بگم. تو همش میخواستی باردار بشی، خب شدی 

دیگه جون و عمر اون بچه دست ما نیست. دست خداست

وقتی بسپاریش به خدا. خودش ازش مراقبت میکنه.به این فکر کن از این به بعد هرچی بشه ما توش دخلی نداریم.. 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
یه چیزی بگم. تو همش میخواستی باردار بشی، خب شدی  دیگه جون و عمر اون بچه دست ما نیست. دست خداست ...

اره خدارووووشکر

ن کلا اون استرس لحظه گرفتن جواب آزمایش اذیتم کرده

الان باز تو دله استرسه بیحالم

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خدارووووشکر ن کلا اون استرس لحظه گرفتن جواب آزمایش اذیتم کرده الان باز تو دله استرسه بیح ...

آیت الکرسی بخون. منم برای ارامشت میخونم عزیزم😘😘

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
قررربونت انشالله قسمت خووودت بزودی 

مرسی عشقم...خیلی واست خوشحال شدم...با اینکه نمیشناسمت 😂

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
یچیزی بگم زهرا  بس استرس داشتم الان همون استرسه تو وجودمه خب دلم باز شور میزنه داره میریزه چیک ...

آنقدر بار منفی نده به خودت ...مثبت فکر کن...مثبت باااش...می‌دونم سخته ...ولی انرژی منفی به نی نی هم آسیب میزنه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
آنقدر بار منفی نده به خودت ...مثبت فکر کن...مثبت باااش...می‌دونم سخته ...ولی انرژی منفی به نی نی هم ...

دقیقا.👏👏👏👍

مرسی عشقم...خیلی واست خوشحال شدم...با اینکه نمیشناسمت 😂

قربونت توووو

ببین من میگفتم هیچ وقت من حامله نمیشم چون تنبلیم خیییلی شدید بود حتی با بی بی چکم باورم نمیشد هنوزم تو شوکم 

پس انشالا توام زووود باردار میشی توکلت بخدا

قربونت توووو ببین من میگفتم هیچ وقت من حامله نمیشم چون تنبلیم خیییلی شدید بود حتی با بی بی چکم ب ...

اقدامت منظم تا آخر سیکل بود؟؟؟ و اینکه بالا نگه داشتن پا، دیر رفتن به توالت هم رعایت کردی؟ 

اقدامت منظم تا آخر سیکل بود؟؟؟ و اینکه بالا نگه داشتن پا، دیر رفتن به توالت هم رعایت کردی؟ 

دقیقاااا

من بیستم آمپول زدم هموشب رابطه داشتیم شب بعدشم رابطه بعد یه شب درمیون تا یهفته

اره پاهامو ۱۵ دیقه بالا نگه می‌داشتم یکم اینور اونور حالا بعد میرفتم دسشویی

دقیقاااا من بیستم آمپول زدم هموشب رابطه داشتیم شب بعدشم رابطه بعد یه شب درمیون تا یهفته اره پاه ...

خیلی هم عالی، میگم المیرا جون چند دقیقه بعد اخرین نزدیکیت درد زیر شکم نداشتی؟؟؟