2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هم عالی، میگم المیرا جون چند دقیقه بعد اخرین نزدیکیت درد زیر شکم نداشتی؟؟؟ 

من بیستم آمپول زدم ۲۲ و ۲۳ درد عجییییب تخمدان گرفتم بعد چهارم درد کمر سینه تا الان وحشتناک

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
من تا نیم ساعت پاهام بالا بود و بالش زیر کمرم میذاشتم

و باردار شدی؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه گلم یکی دوهفته دیگ میرم تحت نظر متخصص ،سونو هم انجام بدم فعلا نمیرم سونو میگن زیاد خوب نیس 

اره بفکر دکتر باش

من بیستم آمپول زدم ۲۲ و ۲۳ درد عجییییب تخمدان گرفتم بعد چهارم درد کمر سینه تا الان وحشتناک

من اصن تو عمرم درد سینه نداشتم.نه قبل پری هام. نه وقتی فهمیدم حاملم. نه دوران شیردهی.. کلا سینه ی خنثیی دارم من😂😂😂😂😂😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
آره عزیزم امروز فهمیدم 😍

وای مبارککککککک😍😍😍😍از بی بی چکت عکس بفرس ذوق کنیم

می‌دونم پیش کی برم ولی فعلا نمی‌خوام استرس بدم ب خودم ،ریلکس باشم بهتره

عزیزم چون ماها تنبلی داریم باید تحت نظر باشیم 

من خیییلی ضعفم دارم

من اصن تو عمرم درد سینه نداشتم.نه قبل پری هام. نه وقتی فهمیدم حاملم. نه دوران شیردهی.. کلا سینه ی خن ...

جوووون دیگه🤣🤣🤣🤣

جوووون دیگه🤣🤣🤣🤣

دیوونه😂😂😂منحرف، خوب شو😑

وای مبارککککککک😍😍😍😍از بی بی چکت عکس بفرس ذوق کنیم

فاطمه هم مث من امروز رف آزمایش  جوابشم گرفت

البته من ساعت ۱و بیست دیقه اون ۶ 

موعود اون ۶ من ۵

جفتمونم تنبلی داریم

تو تاپیک یکی دیگه بودیم اون منفی شد اسپرم همسرش ضعیف بود منم ب فاطمه گفتم بیا تو‌تاپیک من حرف بزنیم

اونجا تگت کردم آزمایش همون منفی شد اسمش ناهید😔😔