2777
2789

الکی تبلیغ میکنن ک نهه اصلا ضخیم نمیه

من موهام بور بود و ۱۷سالمه. ب بند حساس بودم شمع هم درد داشتم رفتم از اینا گرفتم دوب ار ک زدم مث ریش مرد شددددد

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم

من دختر عموم از اینا استفاده میکنه 

رو بوسی میکنی باهاش انگار جوجه تیغیه بنده خدا

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرت کرم موبر صورت خوبه؟

من زدم صورتم سوخت 

ببین حساسیت نداشته باشی 

ولی در هر صورت اولش میسوزه بعد جوش میزنی 

اگه حساسیت داسته باشی که وحشتناکککککک

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

من بین دوبار اصلاح با نخ ژیلت میزنم صورتمو یکی دوبار 

با این که پر مو هستم اصلا موهام بیشتر نشده یا اینکه تیغ تیغی در نمیاد موهام

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
الکی تبلیغ میکنن ک نهه اصلا ضخیم نمیه من موهام بور بود و ۱۷سالمه. ب بند حساس بودم شمع هم درد داشتم ...

😂😂😂ببخشید خندم گرفت

جدی شماهایی ک بورید خیلی بده کلفت بشه 

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
2790
2778
2791
2779
2792