2777
2789
عنوان

یه هفته بعد از لیزر شیو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 21657 بازدید | 93 پست
کندلا شاتی با رولی؟

نمیدونم اینشو عزیزم  بلد نیستم 

اما سری جدا داره و سری اش رنگش نارنجیه 

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دستگاهی خوبه ؟من پیشونیم پیش خط رویش موهام خیلی موهای زخیمی داره میخام برم لیزر نمیدونم چی برم؟در ...

من نمیشناسم خیلی

میگن کندلا خوبه ولی دستگاه من های پرومکس ۲۰۲۲ عه

~호다
اصلا نباید شیو کنی  باعث میشه جلساتت طولانی تر بشه  بعد 10 روز موها خودش میریزه!

خب الانم که بیکینی رو ۱۲ روزه شیو نکردم یکم ریخته

نمیتونم شیو نکنم که

~호다
اه حیف شده پس

بعضی این اپراتور ها خیلی موذی هستن برای اینکه جلسات طولانی بشه میگن شیو کن 

من شیو نمیکردم بهم میگفت اشکال نداره وسطش شیو کنی ها! گفتم احتیاجی ندارم شیو کنم وقتی میریزه دیگه در نمیاد یا خیلی کم در میاد

من بکینی قسمت پایینش اصلا ریزش نمیکنه، پنج جلسه رفتم

من جلسه ۱۱ م هستم قسمت لابیا بیکنی هنوز درمیاد پس خیالتو از اینکه دیگه درنیاد راحت کن 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
بعضی این اپراتور ها خیلی موذی هستن برای اینکه جلسات طولانی بشه میگن شیو کن  من شیو نمیکردم بهم ...

خوشبحالت ک راحت شیو نمیکردی ولی اخه من متاهلم ی ماه شیو نکنم ببین چی میشه😂😂

باز بقیه جاهارو دست نمیزنم چون موهاش ریخته ولی چجوری دوهفته بیکینی رو شیو نکنم🙈

خب الانم که بیکینی رو ۱۲ روزه شیو نکردم یکم ریخته نمیتونم شیو نکنم که

باید زودتر میرفتی 

برای متاهلا سخته🤦🏻‍♀️

اشکال نداره شیو کن بعد دو هفته فقط چند جلسه اضافی باید بری. جلسه ای چقدر میدی؟