2777
2789
عنوان

یه هفته بعد از لیزر شیو کردم

21651 بازدید | 93 پست

من الان ۱۲ روز از جلسه دوم لیزرم گذشته. هم جلسه اول هم جلسه دوم یه هفته بعد از لیزر شیو کردم. فقط جلسه اول بیکینی رو لیزر نکردم. این جلسه کردم. یعنی بیکینی جلسه اولمه بقیه جاهام جلسه دوم. اپراتور بهم گفته بود دوهفته بعد شیو کن ولی نمیتونستم. ولی این سری فقط بیکینی رو شیو نکردم چون پریود شده بودم نمیتونستم. بعد حالا میبینم یه ذره از موهای بیکینی داره میریزه درصورتیکه بقیه جاهام نمیریزه. یعنی به خاطر اینه که شیو کرده بودم؟🥲

قبل از اینکه شیو کنم تو نت سرچ کردم گفته بود به خاطر التهاب پوست میگن تا چند روز شیو نکنین. منم دیدم پوستم التهاب نداره شیو کردم.

الان شیو کردنم باعث شده اصلا لیزر تاثیر نذاره؟🥲

۲ جلسه پول الکی دادم؟🥲

~호다

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا

برعکسه که

من کندلا میرم اصلا بین جلسات نباید شیو‌ کنی 

من ک شیو‌ نکردم خیلی جواب گرفتم 

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

من میرفتم میگفت روز قبل شیوکن 

درستش همینه

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

میشه بپرسم هزینش چقد شده؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

منم سوالم اینه 

من بعد اینکه جلسه اول رفتم اپراتور گفت دوهفته شیو نکن 

بعد دوهفته شقو کن

من چن روز بعد بیکینی رو شیو کردم چون چاره نبود

ولی بقیه جاهارو نه الان ک تقریبا دوهفته میگذره همه جام کم کم موهاش ریخته ب جز بیکنی

یعنی چون شیو کردم موهاش نریخته؟