2777
2789
عنوان

یه هفته بعد از لیزر شیو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 21657 بازدید | 93 پست

دوهفته بعد از لیزر خودش موهاش میریزه اصلا شیو نکن تا نوبت بعدی

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
عزقزم اینو میدونیم منظور استاتر اقنکه بعد از لیزر گفته شیو نکن ولی این کرده  یعنی شقو بعد لیزر ...

خب منم همونو میگم    والا دوستم میره بهش گفتن فقط یک روز قبل اینکه جلسه بعدیتو بیای باید شیو کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دستگاهی خوبه ؟من پیشونیم پیش خط رویش موهام خیلی موهای زخیمی داره میخام برم لیزر نمیدونم چی برم؟در ...

کندلا ۲۰۲۲ خوبه 

اره درد داره جلسات اولش واینکه نزدیک پریودیت باشه

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

هرچی بتونی خودتو بگیری شیو نکنی تا جلسه بعدی بهتره.۱ روز قبل لیزر شیو کن .من که نتیجه دیدم فوق العاده بود لیزر .۶ جلسه رفتم .الان دو ما یبار میرم .تار نازک و خیلیییی کم شاید دربیاد .هی فاصله لیزر بیشتر میشه تا برسه به یکسال

دلت شور نزنه خدا کریمه
اره اشنباهه اصلا من بیکینی رو شیو کردم اصلا تغیری نکرده ولی بقیه جاهام خیلی موهاش ریخته

شیو نکن دیگه هرچیم اضافه دراومد برا اینکه بیکینی خیلی دیر نتیجه مگیری