برگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 327 عنوان دندون شمار۴ 79 بازدید | 4 پست بچه ها چند کانالس؟بعد من یکبار عصبی کشی و ترمیش کردم بدون روکش منتها چند روزه درد کرفته و خب نه شکسته نه سوراخ شده کنارش که دندون بغلیه یه خورده باز شده ممکنه عفونت باشه با خوردن چرک خشک کن بریرف شه نمیتونم تا ۱۰روز اینده برم دکتر 1402/04/06 | 01:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوسسون_سس_المه عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 192 سلام عزیزم فک کنم 2 کانالس، دندون بغلیتون پوسیدس زده ب این والا دندونی ک عصب کشی شده اصولا نباید درد کنه مگ اینکه تازگیا ترمیم شده باشه
اوسسون_سس_المه عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 192 چرک خشک کن بهتر میکنع همراه با مسکن، چیزای خیلی سرد یا خیلی گرم نخورین
برگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 327 سلام عزیزم فک کنم 2 کانالس، دندون بغلیتون پوسیدس زده ب این والا دندونی ک عصب کشی شده اصولا نباید درد ... کناریش از نظر ظاهر سالمه ولی این و که زبون مبزنم یه خورده فشار میدم متوجه میشم درد از حانب همینه ۴سال پیش عصب کشی کردک
اوسسون_سس_المه عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 192 کناریش از نظر ظاهر سالمه ولی این و که زبون مبزنم یه خورده فشار میدم متوجه میشم درد از حانب هم ... برا منم دقیقا همینطوری بود رفتم دندونپزشک گف از داخل پوسیدع شده یکم رعایت کنین چن روزی میشه تا وقت دکتر دردشو کنترل کرد