2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

| مشاهده متن کامل بحث + 29511 بازدید | 356 پست
سلام منم همین مشکلو دارماز سالها پیش در حد روزی یک یا دوبار شروع شدتا اینکه تو این یکسال گذشته خیلی ...

سلام عزیزم شما به سلامتی زایمان کردین منم آریتمی دارم مثله شما چیکار کردین درمان شدین مشکلتون فهمیدین چیه یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم همین مشکلو دارماز سالها پیش در حد روزی یک یا دوبار شروع شدتا اینکه تو این یکسال گذشته خیلی ...

عزیزم شما هنوز این مشکل رو داری؟من چندین ساله باهاش درگیرم تا دوسال پیش نوار دادم گفتن چیزی نیس اما این ضربان اضافه کلافم کرده چندین بار در روز میاد البته که استرس و پانیک هم دارم 3سالم هس که بخاطر معدم دارو میخورم اما مثلا چندین ماه خوبم بعد یهو شروع میشه

عزیزم شما هنوز این مشکل رو داری؟من چندین ساله باهاش درگیرم تا دوسال پیش نوار دادم گفتن چیزی نیس اما ...

عزیزم کم و زیاد میشه و منشا اصلییییش استرسه اگه بتونی به هر نحوی کنترلش کنی کمتر میشه

ولی اگر از نظر پزشک قلب مشکلی نداری از این ضربات اضافه نترس و استرس نگیر هر چه بیشتر روش زوم کتی بدتره

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

عزیزم کم و زیاد میشه و منشا اصلییییش استرسه اگه بتونی به هر نحوی کنترلش کنی کمتر میشهولی اگر از نظر ...

دقیقا یه وقتایی اصلا نیست ولی یه موقع ها چندین بار تکرار میشه درطول روز

دقیقا یه وقتایی اصلا نیست ولی یه موقع ها چندین بار تکرار میشه درطول روز

اره همینطوره

کلا بهش فکر نکن و بازم میگم اگر پزشک موردی ندیده در معایناتت اون رو جزوی از بدنت بدون کم کم بهتر خواهد شد انشالله

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

شما دکتر رفتی؟من اکو دادم. تست ورزش دادم هیچی نبودهخسته شدم. میگه هیچی نیست دکتر ولی اذیتم

استاتر منم مثل شمام خیلی اذیتم خواهش میکنم کمکم کنید. الان چطورین. بهترین؟ ۴۸ سالمه. هر روز بدتر میشم

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی. 
استاتر منم مثل شمام خیلی اذیتم خواهش میکنم کمکم کنید. الان چطورین. بهترین؟ ۴۸ سالمه. هر روز بدتر میش ...

سلام دوستم خوبی 

میفهمم درک میکنم. خوب برای شما چه حالتیه. تپش داری یا یه ضربه جا میندازه. وقفه بین ضربان قلب. 

سلام دوستم خوبی میفهمم درک میکنم. خوب برای شما چه حالتیه. تپش داری یا یه ضربه جا میندازه. وقفه بین ض ...

نه تپش نیست. توصیفش سخته. همون ضربه جا انداختن. خودم‌را تکون میدم تا دوباره حرکت کنه. اصلا نمیشه خوب وصف کنم

سلام دوستم خوبی میفهمم درک میکنم. خوب برای شما چه حالتیه. تپش داری یا یه ضربه جا میندازه. وقفه بین ض ...

من رحمم را هم درآوردم. نمیدونم دارم یائسه میشم یا چی؟ شاید تغییرات هورمونی باشه. انگار ی حمله های کوچمی میشه. اون لحظه عبارت آخ آخ را به کار میبرم اما تپش نیست. درد قفسه هم ندارم. البته اینم بگم که سالهاست که معده ام درد میکنه و به پشتم میزنه

سلام عزیزم شما چیکار کردین با ضربان نامنظم قلب خوب شدین منم همینطورم که گفتین؟

سلام عزیزم شما خوب شدین؟منم هر از چند وقت دچار این تپش میشم مثلا دو سه تا ضربه میکوبه و تمام ولی علا ...

سلام خوبین منم آریتمی دارم چند ضربه پشت هم میکوبه شما خوب شدین چیکار کردین ؟