2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

| مشاهده متن کامل بحث + 29500 بازدید | 356 پست
دقیقا من قبل بارذاریم رفتم دندون عقل جراحی کردم. ببین یه پدری ازم در اومدادرد خودش به کنار درد فک به ...

سلام عزیزم دیدم شماهم گفتین انگار حالت یه مکث داره قلبتون میخاستم بدونم خوب شدید مال چی بود؟

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دیدم شماهم گفتین انگار حالت یه مکث داره قلبتون میخاستم بدونم خوب شدید مال چی بود؟

سلام عزیزم 

نه منم همچنان دارم این حالتو. خیلی عوامل وجود داره که باعثش میشه. همین تغییرات هورمونی و جریان خون و استرس و کمبود ویتامین دی و تیرویید و مشکل ازمایش خون ندارم ولی خودم متوجه میشم با تغییرات هورمونی و استرس بدتر میشم

من هولتر نزاشتم که نوع مشخص بشع. ففَ اکو دادم و تست و ورزش و اینا. البته حامله شدم و زایمان و این داستانا که خودش مهمه تو این داستان. 

شما چجورب هستی

سلام عزیزم نه منم همچنان دارم این حالتو. خیلی عوامل وجود داره که باعثش میشه. همین تغییرات هورمونی و ...

من کلا استرس و کمبود اهن و ویتامین دی دارم 

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

سلام عزیزم نه منم همچنان دارم این حالتو. خیلی عوامل وجود داره که باعثش میشه. همین تغییرات هورمونی و ...

سلام عزیزم شما خوب شدین؟منم هر از چند وقت دچار این تپش میشم مثلا دو سه تا ضربه میکوبه و تمام ولی علائمی مث تنگی نفس و درد اینا ندارم

🥲

سلام عزیزم شما خوب شدین؟منم هر از چند وقت دچار این تپش میشم مثلا دو سه تا ضربه میکوبه و تمام ولی علا ...

سلام دوستم 

دقیقا همینه. فقط یه حس بده. انگار یه بی حالی یا بی حسی میده. یه ضربه جا میندازه. نمیدونم اتگار گره میخوره. 

سلام دوستم دقیقا همینه. فقط یه حس بده. انگار یه بی حالی یا بی حسی میده. یه ضربه جا میندازه. نمیدونم ...

اقدامی برا درمانش نکردین شما؟حس بدی میگیرم وقتی اینجور میشم بعضی موقع ها گریه میکنم تز بس میترسم

🥲

اقدامی برا درمانش نکردین شما؟حس بدی میگیرم وقتی اینجور میشم بعضی موقع ها گریه میکنم تز بس میترسم

چرا. اکو رفتم. نوار قلب. تست ورزش. 

میگن از استرسه و تغییرات هورمونی و اینا. 

پی وی سی. 

میگن باید هولتر ببندی نوعش مشخص بشه. 

اما واقعا نزدیک پریود بدترم. یا موقع استرس. 

دقیقا حس بدیه. میفهمم چی میگی. 

شما چند سالته. ازدواج کردی

چرا. اکو رفتم. نوار قلب. تست ورزش. میگن از استرسه و تغییرات هورمونی و اینا. پی وی سی. میگن باید هولت ...

بیشتر وقتا استرس هم ندارم ولی اینجور میشم میترسم تو بارداری بیشتر بشه

🥲

بیشتر وقتا استرس هم ندارم ولی اینجور میشم میترسم تو بارداری بیشتر بشه

دکتر رفتی 

منم دخترم یکسالشه. تو بارداری اخرای بارداری اینجوری بودم که همه میشن. طبیعیه. 

نگران بارداری نباش اصلا من تجربه کردم. 

ولی دکترتو برو. اگرم رفتی که هیچی. 

سنت کمه برا بارداری وقت زیاد داری

دکتر رفتی منم دخترم یکسالشه. تو بارداری اخرای بارداری اینجوری بودم که همه میشن. طبیعیه. نگران باردار ...

دکتر رفتم اکو و نوار گرفت گفت سالمی ولی خودم حس میکنم آریتمی دارم چون نصف شب هم یهو ی ضربان زد دردم گرفت بیدار شدم برا بارداری هم تنبلی تخمدان دارم بخاطر همین باید زود اقدام کنم

🥲

دکتر رفتم اکو و نوار گرفت گفت سالمی ولی خودم حس میکنم آریتمی دارم چون نصف شب هم یهو ی ضربان زد دردم ...

نگران نباش منم همینم. 

منم تنبلی داشتم باردار شدم بدون هیچ دارویی فقط صبوری کردم. وزنمو اوردم پایین. پریودم منظم شد. بعدم باردار شدم.