2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

| مشاهده متن کامل بحث + 29503 بازدید | 356 پست
ارامبخش میخورم وسواس فکری هم دارم چهارساله که دچارش شدم چهار ساله شب ‌روزم همش با استرسه که نکنه ایس ...

من سه سال پیش سقط داشتم. که مشکلاتم از اون موقع اس. 

اتفاقا منم به دکتر گفتم میترسم ایست قلبی شم خندید بهم گفت چه ربطی داره. 

ولی هر چی ام بگن قلبه دیگه ادم نگرانه. 

تو تپشم داری. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا جهار ماه پیش کلی ازمایش دادم هیجی نبود سالمم. استرس که وقتی اینجوری میشم خیلی زیاد میاد سراغم ...

من آریتمی دارم گه گداری یهو در حد ۲ ،۳ ثانیه قلبم تند میزنه بعد خوب میشم

من از وقتی حملات پانیک اومد سراغم این نوع آریتمی هم پیداش شد  بهش میگن pvcقلبی

اره ظاهرا. 

منم از بعد سقطم و وسگاس فکری شدیدم اینجوری شدم. کم بود ولی یک ساله بیشتر شده

ده بار اکو دادم هزار تا نوار قلب ولی تست و هولتر نبستم باید اونارم برم 

تست ورزشم رفتم بابا. نوار قلبم دادم. دکتر میگه هولتر نمیخواد. دیگه واقعا نمیدونم. ولی اذیتم

تقریبا یک ساله هفده کیلو کم کردم. 

خب خوبه چون رژیم سخت هم یکی از علتاشه مراقب باش که رژیم سنگین نگیری،نگران نباش هی فکر کنی بهش هم اذیت میشی هم بیماری جذب میکنی

هیچی نیست دکترم گفته فقط در این مواقع نفس عمیق بکش

خب خوبه چون رژیم سخت هم یکی از علتاشه مراقب باش که رژیم سنگین نگیری،نگران نباش هی فکر کنی بهش هم اذی ...

اصلا وقتی ورزش میکنم راه میرم اینجوری نمیشه. فقط وقتی ارومم و نشستم یا خوابیدم. 

من از وقتی حملات پانیک اومد سراغم این نوع آریتمی هم پیداش شد  بهش میگن pvcقلبی

دقیقا منم وقتی پانیک اومد سراغم این تپش نامنظمم اومد سراغم واسه من دو سه ماهی یکبار اینجوری میشم

خدایا پسرمو ب خودت سپردم♥️ کمکم کن بسلامتی بغلش بگیرم