mhshidafshar مدیر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 عنوان لنز طبی | مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 22 پست بچه ها من نزدیک ۱۰ سال میشه چشام ضعیفهیعنی از ۶سالگی ۸ سال بکوب عینک زدمولی چشام خوب نشدالان دو سال میشه ک دیگ از عینک استفاده نمیکنمب نظرتون میشه از لنز طبی استفاده کنم؟ Olümden başkasi yalan. 1402/04/05 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhshidafshar مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 2 تومن شماره چشمم یکیش ۲۰۵ و ۳ نه بابا رنگی نیس رنگی کلا موجود نیس؟قیمت لنز بستگی ب شماره چشم داره؟ Olümden başkasi yalan.
niiilsu عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3293 رنگی کلا موجود نیس؟ قیمت لنز بستگی ب شماره چشم داره؟ چرا رنگی موجوده ولی من نخریدمنه بستگی نداره مونده چه مارکی بخری هر چقد گرون تر باشه لنز بهتره
mhshidafshar مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 چرا رنگی موجوده ولی من نخریدم نه بستگی نداره مونده چه مارکی بخری هر چقد گرون تر باشه لنز بهت ... باید چن ماه یه بار عوضشکنی؟اصلا تاثیری تو نمره چشم داره؟بهتر میکنه؟روزی چن ساعت استفاده میکنی؟ Olümden başkasi yalan.
niiilsu عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3293 باید چن ماه یه بار عوضشکنی؟ اصلا تاثیری تو نمره چشم داره؟ بهتر میکنه؟ روزی چن ساعت استفاده میکنی ... م سالانه خریدم لنزو یعنی ۱ سال بعد باید عوض شه تاثیر نداره فقط به جای عینک ازش استفاده میشه که جلوتو ببینیحداقل استفاده لنز طبی در روز ۸ الی ۱۰ ساعت هستش اونم نه هر روز مثلا ۱ یا ۲ ماه یک بار
mhshidafshar مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 م سالانه خریدم لنزو یعنی ۱ سال بعد باید عوض شه تاثیر نداره فقط به جای عینک ازش استفاده میشه ک ... واقعا🙁در ماه یکی دوبار؟چه بد Olümden başkasi yalan.
niiilsu عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3293 واقعا🙁در ماه یکی دوبار؟چه بد نه 😑😑🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️منظورم اینه اگه بخوای روزانه ۱۰ ساعت استفاده کنی چشمات خشک میشه ولی روزانه ۳ ال ۴ ساعت خوبه یا حالا کمتر
mhshidafshar مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 نه 😑😑🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ منظورم اینه اگه بخوای روزانه ۱۰ ساعت استفاده کنی چشمات خشک میشه ... اها اوکی گرفتم. Olümden başkasi yalan.