2777
2789
عنوان

لنز طبی

283 بازدید | 22 پست

بچه ها من نزدیک ۱۰ سال میشه چشام ضعیفه

یعنی از ۶سالگی 

۸ سال بکوب عینک زدم

ولی چشام خوب نشد

الان دو سال میشه ک دیگ از عینک استفاده نمیکنم

ب نظرتون میشه از لنز طبی استفاده کنم؟

Olümden başkasi yalan.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لنز طبی خیلی مراقبت میخواد و باید توی مایع باشه همش مایشم ارزون نیست و اینم بگم ازیتیه بالاخره یه لایه اضافی رو چشمه 

یه چیزایی رو خیلی واضح تر نشون میده یه چیزایی ریز تر 

گرونم هستنا 

من نمره چشمم ۲ هست .۵ سال پیش گرفتم ۷۰۰ شد تازه معمولی 

چرا لیزر نمیکنی یه دکتر خوب؟

چطوری میزاری من نمیتونم😩

خیلی راحته باید چندبار تمرین کنی

فقط حواست باشه اگر دیدی تو چشمات ثابت نیست و داره هی تکون میخوره یعنی پشت و رو (وارونه) شده و باید درش بیاری اونوری بذاری 

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
خیلی راحته باید چندبار تمرین کنی فقط حواست باشه اگر دیدی تو چشمات ثابت نیست و داره هی تکون میخوره ی ...

من تازه یه هفته خریدم هفت ساله عینکی ام چشام یکیش ۲.۵ یکیش ۳ اس 

قراره برین عروسی میخوام برا عروسی بزارم ولی هرچقدر تلاش میکنن نمیشه لنز میچسپه به دستم

عزیزم داخل خونه عینک بزن ولی بیرون میتونی لنز بزاری .یعنی اینجوری نباشه که کل روز از لنز استفاده کنی. توی نگهداریش هم وسواس داشته باش. مثلا حتما حتما هر یک ماه و نیم مایع لنز رو عوض کن ، دستاتو بشور و با دستمال بدون پرز خشک کن ،لنز سالانه اگه میخری هر شش ماه عوض کن ،  جالنزیتو جای تمیز و بدون الودگی و گرد و غبار بزار .

من شنیدم در روز فقط ۵ ساعت استفاده از لنز مجازه  اگه بیشتر استفاده کنی باعث ضعیفی بیشتر میشه

قرنیه رونازک میکنه ولی چشم روضعیف نمیکنه من ۲۰ساله که میذارم ولی نه هرروز 

لنز طبی خیلی مراقبت میخواد و باید توی مایع باشه همش مایشم ارزون نیست و اینم بگم ازیتیه بالاخره یه لا ...

قصد داشتم لیزر کنم ولی باید ۱۸ سالم بشه

الان ۱۶ سالمه

Olümden başkasi yalan.
من تازه یه هفته خریدم هفت ساله عینکی ام چشام یکیش ۲.۵ یکیش ۳ اس  قراره برین عروسی میخوام برا ع ...

چقد هزینه کردی؟بستگی ب شماره چشم داره؟

لنز طبی رنگیه؟

Olümden başkasi yalan.