بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام برای اینکه پیش دیگران عزیز شی لازم نیست باج بدی تا دوست داشته باشن اول خودت خودتو دوست داشته باش برای شادی خودت تلاش کن بقیه برات مهم نباشه هر چی بهشون بی اهمیت شی و بی محلی کنی بیشتر سمتت میان
خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند
عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
😔😔😔😔 حق داری. نمی تونم حرفی بهت بزنم چون خودمم گیرم
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
خدا رو صدا کن بلند تر و قوی تر باش و بیشتر تلاش کن .خدا آدم هارو میبینیه صداشون میشنوه به خدا توکل کن .مطمعن باش ی جایی ک دیگ توانش نداری خدا کمکت میکنه و همه حرف هاتو ب عمل تبدیل میکنه
من تا عمر دارم دیگه نمیگم میخوام بمیرم امروز داشتم میمردم بسه دیگه، جهنمو دیدم بسه دیگه
نمیخواد بمیری
تنهایی چیزی نیست که براش بمیری
میتونی بری سرکار میتونی بری کافه ای جایی
چرا دنبال یه نفرید خودتون عشق کنید با خودتون
دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
خدا رو صدا کن بلند تر و قوی تر باش و بیشتر تلاش کن .خدا آدم هارو میبینیه صداشون میشنوه به خدا توکل ک ...
من باید با یه آدم که سر در میاره حرف بزنم در این مورد . مشکل من کجاست. که این جوری شدن
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
من باید با یه آدم که سر در میاره حرف بزنم در این مورد . مشکل من کجاست. که این جوری شدن
عزیزم شما هم قوی باش مطمعن باش ی جایی ک دیگ رسما خودت با چشم خودت میبینی که داری نابود میشی و امیدی نداری همون جا خدا معجزه میکنه برات مطمعن باش فقط باید قوی باشی