2777
2789

تعبیرش اینه که قراره تغییرات اساسی توی اخلاق ورفتارت بدی واینکه به خداوندنزدیکترمیشی

ورفتارت باهمسرت بهتر

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تعبیرش اینه که قراره تغییرات اساسی توی اخلاق ورفتارت بدی واینکه به خداوندنزدیکترمیشیورفتارت باهمسرت ...

میشه لطفا خواب منم تعبیر کنی دیدم نخ سفیدی از بینیم بیرون اومده

یک نفرم خواب دیده بود من از همسرم طلاق میگیرم

میشه لطفا خواب منم تعبیر کنی دیدم نخ سفیدی از بینیم بیرون اومده یک نفرم خواب دیده بود من از همسرم طل ...

یعنی ازسحروحسادت وجادودوری میکنی وازاین کارهاخارج میشی واگرمتاهلی باردارمیشی ومجردی ازدواج

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
یعنی ازسحروحسادت وجادودوری میکنی وازاین کارهاخارج میشی واگرمتاهلی باردارمیشی ومجردی ازدواج

دیدم نخ سفیدی از بینیم بیرون اومده و اویزون بود ، نصفش داخل بینی بود نصفش بیرون اومده بود

یک نفرم من ن یک نفر دیگ خواب دیده بود من از همسرم طلاق میگیرم

ممکنه جداییمون قطعی باشه. یا نشونه آشتی باشه؟

دیدم نخ سفیدی از بینیم بیرون اومده و اویزون بود ، نصفش داخل بینی بود نصفش بیرون اومده بودیک نفرم من ...

گفتم تعبیرش رو

متن آخرروهم دیدم

خواب دیگران برای خودشون تعبیرداره حتی اگردرموردتوباشه

من درحال جداییم باردارم نیستم مطمنم میتونه نشونه اشتی باشه یا طلاق

آشتی

گفتم تعبیرش رومتن آخرروهم دیدمخواب دیگران برای خودشون تعبیرداره حتی اگردرموردتوباشه

خب عزیزم من ک درحال جداییم و باردارم نیستم میشه چی همون بارداری؟

نمیشه استنباط کرد اشتی میکنیم یا جدا میشیم؟

خیلی میترسم خواب دیدن برام

خب عزیزم من ک درحال جداییم و باردارم نیستم میشه چی همون بارداری؟نمیشه استنباط کرد اشتی میکنیم یا جدا ...

گفتم خبربارداری درآینده هستش نه اینکه الان بارداری

الهی ک همین باشه 😭

نگران نباش

مشاورتوی ایتاهستش اگردوست داری مشورت کنی