narjes74 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1970 عنوان خواب دیدن 40 بازدید | 20 پست خواب خواستگار ناشناس برای زن متاهل چه معنی میتونه داشته باشه؟ امروز | 05:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3218 تعبیرش اینه که قراره تغییرات اساسی توی اخلاق ورفتارت بدی واینکه به خداوندنزدیکترمیشیورفتارت باهمسرت بهتر من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
pasteel_meshkee عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3723 تعبیرش اینه که قراره تغییرات اساسی توی اخلاق ورفتارت بدی واینکه به خداوندنزدیکترمیشیورفتارت باهمسرت ... میشه لطفا خواب منم تعبیر کنی دیدم نخ سفیدی از بینیم بیرون اومده یک نفرم خواب دیده بود من از همسرم طلاق میگیرم
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3218 میشه لطفا خواب منم تعبیر کنی دیدم نخ سفیدی از بینیم بیرون اومده یک نفرم خواب دیده بود من از همسرم طل ... یعنی ازسحروحسادت وجادودوری میکنی وازاین کارهاخارج میشی واگرمتاهلی باردارمیشی ومجردی ازدواج من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
pasteel_meshkee عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3723 یعنی ازسحروحسادت وجادودوری میکنی وازاین کارهاخارج میشی واگرمتاهلی باردارمیشی ومجردی ازدواج دیدم نخ سفیدی از بینیم بیرون اومده و اویزون بود ، نصفش داخل بینی بود نصفش بیرون اومده بودیک نفرم من ن یک نفر دیگ خواب دیده بود من از همسرم طلاق میگیرمممکنه جداییمون قطعی باشه. یا نشونه آشتی باشه؟
pasteel_meshkee عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3723 یعنی ازسحروحسادت وجادودوری میکنی وازاین کارهاخارج میشی واگرمتاهلی باردارمیشی ومجردی ازدواج من درحال جداییم باردارم نیستم مطمنم میتونه نشونه اشتی باشه یا طلاق
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3218 دیدم نخ سفیدی از بینیم بیرون اومده و اویزون بود ، نصفش داخل بینی بود نصفش بیرون اومده بودیک نفرم من ... گفتم تعبیرش رومتن آخرروهم دیدمخواب دیگران برای خودشون تعبیرداره حتی اگردرموردتوباشه من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3218 من درحال جداییم باردارم نیستم مطمنم میتونه نشونه اشتی باشه یا طلاق آشتی من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
pasteel_meshkee عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3723 گفتم تعبیرش رومتن آخرروهم دیدمخواب دیگران برای خودشون تعبیرداره حتی اگردرموردتوباشه خب عزیزم من ک درحال جداییم و باردارم نیستم میشه چی همون بارداری؟نمیشه استنباط کرد اشتی میکنیم یا جدا میشیم؟خیلی میترسم خواب دیدن برام
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3218 خب عزیزم من ک درحال جداییم و باردارم نیستم میشه چی همون بارداری؟نمیشه استنباط کرد اشتی میکنیم یا جدا ... گفتم خبربارداری درآینده هستش نه اینکه الان بارداری من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
pasteel_meshkee عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3723 گفتم خبربارداری درآینده هستش نه اینکه الان بارداری ممنون عزیزم
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3218 الهی ک همین باشه 😭 نگران نباشمشاورتوی ایتاهستش اگردوست داری مشورت کنی من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
pasteel_meshkee عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3723 نگران نباشمشاورتوی ایتاهستش اگردوست داری مشورت کنی مشاور چی عزیزم بله ممنون میشم پولیه؟