2777
2789
مشاور چی عزیزم بله ممنون میشم پولیه؟

نه پولی نیست

تاجایی که بتونه تجربات دیگران رودراختیارت میزاره وراههای مختلف رو

خیلیهابرگشتن سرزندگیشون بامشاوره ایشون

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
نه پولی نیستتاجایی که بتونه تجربات دیگران رودراختیارت میزاره وراههای مختلف روخیلیهابرگشتن سرزندگیشون ...

ممنون میشم بهم بدیش عزیزم

اجی تعبیر شما همیشه درسته

یعنی واقعا اشتی میکنیم ؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنون میشم بهم بدیش عزیزم اجی تعبیر شما همیشه درسته یعنی واقعا اشتی میکنیم ؟

بله آشتی میکنی

توکلت بخداباشه

امروز۲رکعت نمازبخون

توی قنوت بین۲صلوات فارسی ازخداوندبخواه خودش برات کارهاروردیف کنی

به ۱هفته نمیکشه خودت باورت نمیشه چقدرهمه چیزدرست میشه انشاءالله

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
بله آشتی میکنیتوکلت بخداباشهامروز۲رکعت نمازبخونتوی قنوت بین۲صلوات فارسی ازخداوندبخواه خودش برات کاره ...

نیت نماز چ باشه عزیزم ؟

یعنی تو قنوت صلوات بفرستم بعد ازش کمک بخوام بعد باز صلوات

مث نماز صبح بخونم

نیت نماز چ باشه عزیزم ؟یعنی تو قنوت صلوات بفرستم بعد ازش کمک بخوام بعد باز صلواتمث نماز صبح بخونم

دقیقا

نیتش این باشه

۲رکعت نمازهدیه به ائمه اطهار(ع)درراه خداوندبرای سلامتی وفرج آقاامام زمان(عج)وبرآوورده شدن حاجات بالخص درست شدن زندگیهاوزندگی من میخوانم درراه خدا