2777
2789
عنوان

هیچکس نیست 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 55 پست
بچه دارین چرا ناراحتین باید خوش حال باشین 

من بچه ام خیلی خیلی زود ب دنیا اومد هفت ماهم پر نکرد ک ب دنیا اومد خداروشکر ک دارمش ناشکر نیستم حرف میزنه عین بچه های عادیه  ولی قربونش بشم راه نمیره  هنوز😊

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

من بچه ام خیلی خیلی زود ب دنیا اومد هفت ماهم پر نکرد ک ب دنیا اومد خداروشکر ک دارمش ناشکر نیستم حرف ...

بگو تو‌هفت ماهگی بدنیا اومد فامیل منم اینجوری بود 

خیلی زرنگه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ، تیروئید داشتن شما باعث میشه باردار نشی  بچت بعده سه سال خوب میشه دیگه ایراد نداره

من نداشتم تروویید  حین بارداری  نمیدونم چجور گرفت گفتن تا سه سال بستگی ب آزمایش آخریش  داره ک  عددش چند میشه 😭😢

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

بگو تو‌هفت ماهگی بدنیا اومد فامیل منم اینجوری بود  خیلی زرنگه

خب شما نمیدونی چند وقتش بود راه رفت من دق کردم ک

من بچه ام خیلی خیلی زود ب دنیا اومد هفت ماهم پر نکرد ک ب دنیا اومد خداروشکر ک دارمش ناشکر نیستم حرف ...

الهی عزیزم زیاد نگران نباش بچه خواهر شوهرم الان یک سالو نیمشه تازه ۹ ماه کامل پر کرد بدنیا اومد ولی نه حرف میزنه قدش بلند شده نه راه میره فقط بلده بگه بابا دیگه هیچی بلد نیست از ۶ ماهگی قدش همین قدر مونده 

ولی دکترا گفتن طبیعیه مشکلی نیست  

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 
بچه ی شما چندوقتشه؟ پسره یا دختر؟  فامیل من الان بزرگه یادم نمیاد

دختره  ۲۰ماهشه  چطور 

الهی عزیزم زیاد نگران نباش بچه خواهر شوهرم الان یک سالو نیمشه تازه ۹ ماه کامل پر کرد بدنیا اومد ولی ...

واقعا راه هم نمیره؟