من بچه ام خیلی خیلی زود ب دنیا اومد هفت ماهم پر نکرد ک ب دنیا اومد خداروشکر ک دارمش ناشکر نیستم حرف میزنه عین بچه های عادیه ولی قربونش بشم راه نمیره هنوز😊
توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من بچه ام خیلی خیلی زود ب دنیا اومد هفت ماهم پر نکرد ک ب دنیا اومد خداروشکر ک دارمش ناشکر نیستم حرف ...
الهی عزیزم زیاد نگران نباش بچه خواهر شوهرم الان یک سالو نیمشه تازه ۹ ماه کامل پر کرد بدنیا اومد ولی نه حرف میزنه قدش بلند شده نه راه میره فقط بلده بگه بابا دیگه هیچی بلد نیست از ۶ ماهگی قدش همین قدر مونده
ولی دکترا گفتن طبیعیه مشکلی نیست
خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد