be_name_madaram مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 384 عنوان هیچکس نیست 😞 171 بازدید | 55 پست حال دلم خوش نیست ۲۴ سالمه ذخیره تخمدانم کمه ۱/۵بچه ندارم یه دونه ۴ سال پیش سقط کردم از همون موقع حامله نمیشم 😭😭مادرو پدرم ندارم از غصه و تنهایی دارم میمیرم یعنی منم یه روز چندتا بچه گیرم میاد ببینمشون ذوق کنم خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 1402/04/05 | 13:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
krmanim عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 931 برو یزد دکتراش عالین سنی م ک نداری چرا نشی ناامید نباش 🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 13871 وقتی میگی سقط کردی یعنی توانایی بارداری داریاین مهمهمنتها استرست نمیزاره باردر بشی ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
tadavom_2 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 498 هیچکی نباشه عزیزم..خدا برات کافیه...دلتو بده بهش..🫂💗🙏http://sahra1359.parsiblog.com/Posts/44/به شرط پاکي دل . . ./
be_name_madaram مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 384 برو یزد دکتراش عالین سنی م ک نداری چرا نشی ناامید نباش ان شالله تحت نظر دکترم همش کلومیفن و امپول اینا میدن هیچ فایده نداره میترسم کارم به ای وی اف بکشهبه همسرم نگفتم ذخیره تخمدانم کمه میترسم بفهمه بترسه که هیچوقت بچه گیرش نیاد منو ول کنه من باین سن و ذخیره تخمدان کم میترسم تو ۳۰ سال کاملا یائسه شم خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد
be_name_madaram مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 384 وقتی میگی سقط کردی یعنی توانایی بارداری داری این مهمه منتها استرست نمیزاره باردر بشی ذخیره تخمدانم خیلی کمه تو این سنم دکترا میگن زود یائسه میشم تو سی سال خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد
be_name_madaram مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 384 ببخشید چرا بچت سقط شد؟؟ تو ۶ ماه ایست قلبی کرد بدون دلیل خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 13871 ذخیره تخمدانم خیلی کمه تو این سنم دکترا میگن زود یائسه میشم تو سی سال تخمکت رو فریز کن که اگه طبیعی باردار نشدی ivf کنی بعد با خیال راحت بدون استرس اقدام به بارداری کن ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
be_name_madaram مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 384 هیچکی نباشه عزیزم..خدا برات کافیه... دلتو بده بهش..🫂💗🙏 https://sahra1359.parsiblog.com/Posts/44 ... والله دلم خوشه فقط به خدا همین من هیچکسو تو این دنیا ندارم به جز خدا خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد
tadavom_2 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 498 والله دلم خوشه فقط به خدا همین من هیچکسو تو این دنیا ندارم به جز خدا همه ادما ته تهش تنهان... منم بودم و هستم...مطمئنم نی نی دار میشی، هنوز دیر نیست..غصه نخور
be_name_madaram مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 384 تخمکت رو فریز کن که اگه طبیعی باردار نشدی ivf کنی بعد با خیال راحت بدون استرس اقدام به باردار ... عزیزم هزینش خیلی زیاد میشه که من پولشو ندارم شوهرمم نمیدونه اگه بونه قطعا ولم میکنه به هیچکس نگفتم شبا خواب ندارم از وقتی فهمیدم خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد
raha__145 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 6185 نا امید نشو گلم شمام خواهر بزرگ تر من امیدوارم خدا ی دونه کوچولو مثل کوچولو من بهت بده روزی هزار بار بگی یاحسین از دست این چه کنم پدرمو در اورده 😂😍😋😂 توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش
be_name_madaram مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 384 همه ادما ته تهش تنهان... منم بودم و هستم...مطمئنم نی نی دار میشی، هنوز دیر نیست..غصه نخور ان شالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد