2777
2789
عنوان

هیچکس نیست 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 55 پست
بچه دارین چرا ناراحتین باید خوش حال باشین 

من بچه ام خیلی خیلی زود ب دنیا اومد هفت ماهم پر نکرد ک ب دنیا اومد خداروشکر ک دارمش ناشکر نیستم حرف میزنه عین بچه های عادیه  ولی قربونش بشم راه نمیره  هنوز😊

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

من بچه ام خیلی خیلی زود ب دنیا اومد هفت ماهم پر نکرد ک ب دنیا اومد خداروشکر ک دارمش ناشکر نیستم حرف ...

بگو تو‌هفت ماهگی بدنیا اومد فامیل منم اینجوری بود 

خیلی زرنگه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ، تیروئید داشتن شما باعث میشه باردار نشی  بچت بعده سه سال خوب میشه دیگه ایراد نداره

من نداشتم تروویید  حین بارداری  نمیدونم چجور گرفت گفتن تا سه سال بستگی ب آزمایش آخریش  داره ک  عددش چند میشه 😭😢

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

بگو تو‌هفت ماهگی بدنیا اومد فامیل منم اینجوری بود  خیلی زرنگه

خب شما نمیدونی چند وقتش بود راه رفت من دق کردم ک

من بچه ام خیلی خیلی زود ب دنیا اومد هفت ماهم پر نکرد ک ب دنیا اومد خداروشکر ک دارمش ناشکر نیستم حرف ...

الهی عزیزم زیاد نگران نباش بچه خواهر شوهرم الان یک سالو نیمشه تازه ۹ ماه کامل پر کرد بدنیا اومد ولی نه حرف میزنه قدش بلند شده نه راه میره فقط بلده بگه بابا دیگه هیچی بلد نیست از ۶ ماهگی قدش همین قدر مونده 

ولی دکترا گفتن طبیعیه مشکلی نیست  

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 
بچه ی شما چندوقتشه؟ پسره یا دختر؟  فامیل من الان بزرگه یادم نمیاد

دختره  ۲۰ماهشه  چطور 

الهی عزیزم زیاد نگران نباش بچه خواهر شوهرم الان یک سالو نیمشه تازه ۹ ماه کامل پر کرد بدنیا اومد ولی ...

واقعا راه هم نمیره؟